…enda mer baking!

rustikk dåpskake IMG_6362
Velkommen! Dere som har tittet innom bloggen tidligere har fått med dere at jeg har laget noen dåpskaker i det siste – og her kommer en sniktitt på en til! ♥ Denne kaka var til ei herlig litta jente, og NYDELIGE mamma’n hennes hadde lyst på en litt rustikk kake! Fargevalget i dåpen var gammelrosa – og det skulle dermed IKKE være en typisk lyserosa kake med glitter! Hadde jeg hatt ei litta jente selv, hadde det GARANTERT vært lyserosa OVERALT (hihi) nettopp derfor var det kjempegøy å lage denne kaka. Herlig med en liten utfordring, og artig å lage noe litt utradisjonelt!! Selv endte jeg opp med å like designet på kaka veldig godt, og gleder meg masse til å vise dere mange bilder i morgen! Forhåpentligvis vil det være til inspirasjon!! ♥
Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen i dag, det setter jeg stor pris på! Jeg håper du får en DEILIG lørdag! ♥ Stor klem!

15 Comments

 • ♥Prinsessegrorud♥ on April 15, 2012

  Jeg fikk det jo i teorien til, men de ble så “slappe” synes jeg! De så mer ut som tøfler enn sko hehehe 😉
  Hadde vært kjempe fint hvis du hadde fått til det! 😀

  Kanskje jeg må lage icingen eeenda hardere? Eller kanskje det var litt for varmt på kjøkkenet og at de smeltet utover? Nei de ble iallefall IKKE som dine hehe 😀

  Ha en fin søndag, og nok en gang: Helt målløs over det du får til med kakene dine!

  Klem <3

 • Tonerose on April 15, 2012

  Hei Lene,

  HJERTELIG takk søta!! ♥

  Jeg håper du får en NYDELIG dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on April 15, 2012

  Hei Nina,

  Hjertelig takk for så gode ord! ♥ Hmm, mener jeg så de cupcakes’a -var ikke skoene supersøte?? Hmm. Men jeg kan godt se om jeg ikke kan lage slike en dag – trinn -for-trinn beskrivelse, de er jo så søte! Og igrunnen ganske greie å lage! :o)

  Jeg håper du får en herlig dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on April 15, 2012

  Hei Heimleg,

  Så gøy å høre!! det er jo så moro å lage kakepynt i marsipan, stas at du har fått dilla!! Tror absolutt at det bare blir bedre og bedre – øvelse gjør mester må vite! :o)

  Anytime! ♥ Jeg håper du har en nydelig dag!

  stor klem!

 • Tonerose on April 15, 2012

  Hei Margareth,

  Hjertelig takk for så gode ord! ♥ Snille deg!! håper kaka står til forventingene!! :o)

  jeg ønsker deg en vidunderlig søndag!

  Stor klem!

 • Tonerose on April 15, 2012

  Hei Lene,

  Hjertelig takk søta, håper du liker den! ♥

  Åh – så kos med barselvisitt!! Hedige deg!! Kjenner det kribler etter å fotografere, hihi!!

  Kos deg masse!!

  stor klem!

 • Tonerose on April 15, 2012

  Hei Birte,

  Hihi- tusen takk for det!! Åh, så spennende!! var en snartur innom og tittet – så masse lekkert det så ut til å være der!! Nydelige herlige små klær! ♥

  Lykke til med butikken, det kommer garantert til å gå kjempebra!

  Stor klem!

 • Tonerose on April 15, 2012

  Hei A-H,

  Så koselig!! Håper du synes kaka er fin/inspirerende! ♥

  Åh, helt herig å høre! Håper og tror dere koste dere masse med cupcakes i går!

  Stor klem!

 • Lene on April 14, 2012

  Gleder meg til å titte mer i morgen. Du er virkelig dyktig!

  Klem
  Lene

 • ♥Prinsessegrorud♥ on April 14, 2012

  Misunner deg kakebake kunnskapene dine! Så herlige kaker, blir helt blown away hver gang du poster noe nytt! 😀 Drømmer om å bli konditor jeg, kanskje drive et lite konditori.. Men det blir nok bare med drømmen 😛
  Forresten prøvde jeg meg på å lage slike små sko til å ha oppå cupcakesene i dåpen til lillegutt, men de ble selvsagt ikke i nærheten av like fine som dine! :/ Men øvelse gjør vel mester hehe..
  Blir glad hvis du vil vise hvordan du lager slike, eller bare hviske det til meg 😀

  Tusen takk for de kjempe fine kommentarene du legger igjen på bloggen min forresten, blir så glad for nye lesere 🙂 Koselig ^^.

  Stor klem fra Nina ♥

 • heimleg on April 14, 2012

  Heia! 🙂 Kakene dine er jo heilt fantastiske! 🙂 🙂 Har forresten gått litt “amok” med marsipanpynten siste dagane og tykkjer eg får det betre og betre til – om ikkje heilt din kvalitet enno, som du sikkert såg, hehe! 🙂 Tusen hjarteleg takk for ein så koseleg kommentar frå inspirasjonskjelda – deg! 🙂 Ser at du har lagt ut oppskrift på sjokolade-cupcakes også – så flott, hehe! 🙂 Ha ein fin kveld! 🙂 Klem!

 • Villaveien nr 1 on April 14, 2012

  Hei Tonerose.

  Du er den flinkeste altså. Har aldri sett noe så fint. Alt du lager er et lite kunsverk.

  Er så inponert.

  Gleder meg til å se imorgen.

  klem Margareth

 • Lene on April 14, 2012

  Gleder meg til å se bilder, den er sikkert helt nydelig som vanlig 🙂 I dag skal vi besøke en venninne som har fått en liten gutt, gleder meg til å se det lille nurket 🙂 Ha en strålende fin lørdag <3

  Stor klem

 • Barnelykke on April 14, 2012

  Så helt nydelig ut – som alltid ! 🙂

  Her skinner sola og dagen skal nytes til det fulle 🙂

  Åpner nettbutikk i dag så her våknet vi med masse spenningsenergi i kroppen 🙂 Deilig 🙂

  Klem
  Birte

 • A-H on April 14, 2012

  Gleder meg !!!

  I dag skal vi lage dine sjokolade-cupcakes, rett og slett bare fordi vi har lyst på litt lørdagskos:)
  De er så gode:)

  Lørdagsklemmer

Leave a Reply