Energikuler peanøtt, puffa ris & kokos // Oppskrift

Lyst til å bake noe deilig, som fint kan spises hvilken som helst dag i uka?

Selv har jeg dilla på deilige energikuler, disse er som små konfektbiter =) De kan bakes i uendelig mange varianter – og kan lages med sunne ingredienser, eller overhodet ikke – hihi.

Dette er en av variantene jeg ofte baker, de er raske og enkle å bake – og holder seg kjempefint i fryseren =) Oppskrift etter inspirasjon HER

ENERGIKULER MED PEANØTT, PUFFA RIS & KOKOS

1 kopp puffa ris, 1 kopp peanøttsmør, 1/2 kopp kokos, 2ss honning, 1/2 ts vanilje, 1/4ts salt – evt kokos til å rulle kulene i.

Bland alle ingrediensene, sett deretter kaldt i kjøleskap/fryser. Blir massen løs kan du tilføre mer kokos, dette avhenger av hvor flytende/fast peanøttsmøret ditt er. Bruk et par skjeer og fordel massen utover i små hauger. Etter en liten tur i fryseren (eller litt lengre i kjøleskapet) blir massen avkjølt og dermed fastere, og mye enklere å trille. Trill små kuler, rull de gjerne i litt kokos slik som jeg har gjort her. Deretter gjenstår det bare å nyte! =)

(Ønsker du søtere energikuler kan du tilføre mer honning)

Disse er helt supre om jeg får lyst på noe godt – kan nesten spises frosne, og er et litt bedre alternativ for kroppen enn sjokolade =)

Disse er også deilige som en liten dessert i matboksen!

Ønsker deg en VIDUNDERLIG dag videre =)

Stor klem!

// alle innlegg fra bursdagen til Lukas / Donut-party finner du samlet HER

// flere oppskrifter samlet HER

// dessertbord samlet HER

No Comments

Leave a Reply