“Enkel” Dåpskake {Sniktitt}

IMG_0917 sniktitt enkel dåpskake
Velkommen til ToneroseDesign! ♥ SÅ koselig at du tar deg tid til å titte innom bloggen min i dag – det synes jeg er veldig stas! Dagens innlegg blir en bitteliten sniktitt av ei dåpskake jeg laget for ikke lenge siden, denne skulle være enkel! Jeg fikk tilsendt litt bilder av noen blomster de kom til å bruke som bordpynt, da de gjerne vil ha noen varianter av disse i marsipan på kaka. Litt ulike blomster, samt herlige lille dåpsbarnet i marsipan – liggende inni en calla, var det de ønsket seg. Og fargepalletten var lilla! Nydelig!
Jeg håper å få laget et innlegg med bildedryss til dere til i morgen ♥ Måtte dagen din bli VIDUNDERLIG!!
Stor klem,
tonerose underskrift

8 Comments

 • Tonerose on July 3, 2012

  Hei Anette,

  SÅ koselig! =) NÅ må jeg straks få laget innlegg!

  Stor klem!

 • Tonerose on July 3, 2012

  Så koselig at du synes det Birte!

  Stor klem!

 • Tonerose on July 3, 2012

  Hei Kari Petrine,

  Anytime! =) Bra det blir satt pris pÅ!!

  Beklager at jeg ikke har fått blogget de siste dagene, men forhåpentligvis kan bildene bli inpsirasjon til din neste dåpskake! =) Jeg har også akkurat laget enda ei dåpskake nå i helga – to etasjer med skikkelig baby-tema! Bilder kommer etterhvert =)

  Stor klem!

 • Tonerose on July 3, 2012

  Hei Alice,

  Så bra! Jeg håper å få laget et innlegg straks nå! =)

  Stor klem!

 • anette on June 28, 2012

  heisann!! oi så spennende !!:D
  gleeeder meg:))

  klem:)

 • Barnelykke on June 27, 2012

  Spennende! 🙂

  Klem
  Birte

 • Kari Petrine on June 27, 2012

  Takk for inspirasjonen du deler.. Har selv ett dåpskakeoppdrag nå til helgen. 😉
  Håper på å få seer av denne kake før den tid…

 • Alice F.K - Venter nr 2 on June 27, 2012

  Gleder meg til å se mer av kaka ^^,

Leave a Reply