{ Enkelt & stilig dessertbord til Halloween // God morgen Norge // Bildedryss }

Halloween dessertbord enkelt juksesupermamma KL5A9697 copy

Happy Halloween!

Hjertelig tusen takk for alle utrolig hyggelige tilbakemeldingene etter gårsdagens God morgen Norge – sending ♥ SÅ stas å høre at så mange ble inspirert og planlegger å lage mange av elementene ifra dessertbordet! Årets Halloween-dessertbord ble i ekte JukseSuperMamma-stil, veldig kjekt å kunne “slenge det sammen” på få timer. Det jeg brukte mest tid på denne gangen var å planlegge det, hihi!! Og selvsagt designe trykksakene – men de får du alle sammen til gratis nedlasting her på bloggen! Du finner de HER.

Halloween dessertbord enkelt juksesupermamma KL5A9730 copy

I dag storkoser jeg meg med et spennende prosjekt/samarbeid som jeg gleder meg ekstremt masse til å fortelle om – men jeg tenkte å forsøke å få tid til å dele bilder av Halloween dessertbordet og skrive om hva alt er/hvor det kommer fra for de som har etterspurt dette. Det er jo straks Halloween, så greit å få lagt det ut i dag! =)

Halloween dessertbord enkelt juksesupermamma KL5A9700 copy

På bordet hadde jeg blant annet cupcakes selvsagt – det hører med! Her kan du enten lage selv i fra scratch – jeg har en enkel og og god oppskrift liggende HER. Ellers kan du selvsagt bruke ferdigmix eller kjøpe helt ferdige cupcakes. Jeg har brukt stilige cupcakeformer fra FestFabrikken, kode ToneroseDesign gir forresten bittelitt rabatt. Som pynt har jeg smeltet hvit sjokolade som jeg har blandet i oransj pulverfarge, evt kan du selvsagt kjøpe ferdig farget oransj candy melt på hobbybutikken/kakeutstyrsbutikken. Hvordan du får spindelvev-effekten kan du se HER, det er utrolig enkelt! Denne gangen laget jeg det med smelta sjokolade, men du kan selvsagt bruke feks melismasse.

Halloween dessertbord enkelt juksesupermamma KL5A9702 copy

Hva med litt medisin…? Hihi! Her er det grønn gele i små plastglass fra FestFabrikken, pyntet med godteri-øyer… (kjøpt på Nille)

Halloween dessertbord enkelt juksesupermamma KL5A9710 copy

Jeg designet et par ulike typer popcornbokser – et design som kan passe til barna og et til voksne, eller mix og match om du vil! Disse finner du til gratis nedlasting HER, print ut på hvit kartong, klipp, brett og fest sammen med litt dobbeltsidig teip.

Halloween dessertbord enkelt juksesupermamma KL5A9711 copy

Godteri i glasskrukker er raskt og enkelt å sette frem på dessertbordet, her er det sjokoladekuler innpakket i oransj papir. Fint å dele ut til de som evt kommer på døra også når det er innpakket!

Halloween dessertbord enkelt juksesupermamma KL5A9713 copy

Sjokolademousse i glass, dette kan du lage fra scratch eller kjøpe posemix. På toppen har jeg raspet sjokolade som jeg har blandet med knust oreokjeks, syntes dette minner litt om jord! Jeg har brukt små kjeks (Tom & Jerry – kjeks) som jeg har skrevet litt på med smeltet sjokolade for å minne om gravstøtter.

Halloween dessertbord enkelt juksesupermamma KL5A9718 copy

 Godteri-øyeepler… Må jo være litt ekkelt til Halloween også! Kjøpt på Nille, søte skjeene kommer fra FestFabrikken. (jeg har “limt” fast øynene med bittelitt smeltet sjokolade, de seilte avgårde!)

Halloween dessertbord enkelt juksesupermamma KL5A9721 copy

Grønn epler, pyntet med fargerike papirsugerør og silkebånd. Edderkopp i plast!

Halloween dessertbord enkelt juksesupermamma KL5A9727 copy

Rice Krispie treats – disse har jeg hatt i litt oransj konditorfarge også, for å matche bordet enda bedre. Oppskrift finner du HER. Pyntet med søte papirsugerør og små flagg som du enkelt kan printe ut selv. Nederst har jeg drysset over litt smeltet sjokolade.

Halloween dessertbord enkelt juksesupermamma KL5A9729 copy

Mandelkjernepudding (eller feks panna cotta) kan fint iblandes littegrann oransj konditorfarge – skikkelig Halloweenpreg med en gang! Jeg har også tegnet utenpå glassene med vannfast tusj, så minner det litt om et gresskar. La gjerne barna være med å ordne istand – knallgøy å få lov til  å tegne på glass!
Halloween dessertbord enkelt juksesupermamma KL5A9731 copy

Godteri i glasskrukker er alltid dekorativt, her har jeg kjøpt øyeeple-sjokolader.

Halloween dessertbord enkelt juksesupermamma KL5A9732 copy

Bø! De lilla løperne kommer fra FestFabrikken, disse er egentlig sløyfebånd som kan festes rundt stolryggene.

Halloween dessertbord enkelt juksesupermamma KL5A9733 copy

Flere popcornbokser finner du sammen med de andre trykksakene HER til gratis nedlasting. Disse har jeg fyllt med French Fries – eller hvite mark…

Halloween dessertbord enkelt juksesupermamma KL5A9737 copy

Monsterkjeks! Her har jeg brukt hvit sjokolade som jeg har smeltet og blandet i litt pulver-matfarge i grønt. Deretter har jeg dyppet oreokjeks i sjokoladen. Pynt av hvit sjokolade og mørk kokesjokolade – så minner det om ettøyde små monstre!

Halloween dessertbord enkelt juksesupermamma KL5A9741 copy

Her har jeg skrevet ut små etiketter som jeg har puttet i cellofanposer sammen med smågodt, kjempefine på dessertbordet – eller til å dele ut til barna som kommer på døra. Da slipper alle barna å putte hendene oppi samme bolle med smågodt! Innpakket er alltid supert til godteri på døra. Nedlasting finner du HER, cellofanposene kommer fra Søstrene Grene, de er egentlig større men jeg har bare brettet de litt.

Halloween dessertbord enkelt juksesupermamma KL5A9745 copy

Mandaringresskar! Her ville gutta mine tegne, SÅ stas å få lov til å tegne ansikt på mandariner! Utrolig enkelt og effektfult, og perfekt å ha noe annet enn bare søtsaker på bordet.

Halloween dessertbord enkelt juksesupermamma KL5A9747

Hva med litt slim? Eller kjemikalier? Hihi!! Her har jeg brukt hvit saft (Zeroh) som jeg har blandet med grønn matfarge, effektfullt! Kule drikkedispensere kjøpt på Clas Ohlson.
Halloween dessertbord enkelt juksesupermamma KL5A97052 copy

Her har jeg pyntet vanlige små sjokolader (jeg har brukt Mars da jeg gjerne ville ha noen med svart papir) – fine å dele ut på døra også. Design for å pynte de opp litt finner du HER.
Halloween dessertbord enkelt juksesupermamma KL5A97072 copy

Hva med litt heksebrygg? Helt enkelt druer! Pyntet med små edderkopper i plast, og lagt i en heksegryte (kjøpt på Nille eller Europris i fjor) Halloween dessertbord enkelt juksesupermamma KL5A97142 copy

Jeg har pyntet med en del edderkopper i plast rundt på bordet, effektfullt og utrolig enkelt. Halloween dessertbord enkelt juksesupermamma KL5A9751 copy
Det var det hele!

Halloween dessertbord enkelt juksesupermamma IMG_1232 copy

Hva synes du? Her er et bilde ifra bordet under sendingen på God morgen Norge – beklager dårlig kvalitet på mobilbilde, men tenkte det var fint å ha med et bilde derifra også.

GMN halloween 2015

Utrolig stas at Vår var der igjen denne gangen, hun er så utrolig fantastisk dyktig – og helt herlig!! ♥ Skriver gjerne et innlegg med litt behind the scenes etterhvert, men nå må jeg bare få jobbet litt videre først.

Tusen takk for en fantastisk dag! Og hjertelig tusen takk til alle som så på ♥ SÅ koselig at det er så mange som har etterspurt enda flere detaljer etter sendinga – kjempegøy at det falt i smak!

Ønsker deg en fantastisk dag videre ♥

Stor klem!

// mer Halloween-inspirasjon finner du samlet HER

3 Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...