{ EtasjeKakeKurs // enkelt slideshow }

etasjekakekurs

Lyst til å lære å pynte vakre etasjekaker? Bli med på kakekurs! ♥ her ser du et eeeenkel lite slideshow fra et etasjekakekurs, vi har det UTROLIG gøy på kurs – og sjekk så lekre kakene blir! ♥ Les mer om kurs HER – send meg gjerne en email om du lurer på noe, ToneroseDesign@gmail.com

Førskommende søndag blir det etasjekakekurs i Drammen/Mjøndalen – i de herlige lokalene til nyåpnede FestFabrikkenEiker ♥ Stas om DU har lyst til å bli med! Dette er siste etasjekakekurs i denne runde – så planlegger du bryllupskake, konfirmasjonskake el passer det perfekt å slenge seg med ♥

Bildene i det lille slideshowet er fra et etasjekakekurs med vakre utsmykkede fantasiblomster hvor jeg ble invitert av herlige @kakedesigneren til Kristiansand – tusen takk for en strålende dag jenter! Og hjertelig takk til @sisselwa for alle bildene ♥

Etasjekake m vakre utsmykkede fantasiblomster kursbevis  kopier

Sees vi på kakekurs? Jeg gleder meg!

Ønsker deg en HERLIG dag ♥

Stor klem!

(slideshowet kan du se HER)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...