{ Etasjekakekurs // Moss // 30.november }

etasjekakekurs utsmykkede fantasiblomster

Jeg håper du har en DEILIG søndag! Om to uker, søndag 30.november er jeg så heldig å være invitert til vakre Therese ifra Sukkerdrom.com – da blir det Etasjekakekurs med vakre utstmykkede fantasiblomster! Det er foreløpig ledig plass på kurset om DU har lyst til å være med ♥ Jeg lover deg en herlig dag, og en NYDELIG selvlaget etasjekake! Send meg gjerne en mail om du lurer på noe, eller selvsagt – om du ønsker å melde deg på ♥ ToneroseDesign@gmail.com

collage etasjekakekurs copy

Legger ved noen iphone-collage-bilder ifra tidligere kurs – sjekk de lekre kakene!!! Du kan enten bake kaker som du tar med, eller si ifra om du heller ønsker å bruke cakedummies/isoporkaker. Vi trekker kakene våre med marsipan, blomster lager vi hovedsakelig i marsipan ♥ Mer info om dette kurset finner du HERbilde 1-14

Gleder meg massevis til en knallgøy søndag om bare 2 uker, sammen med fantastiske jenter ♥

#takknemlig

kurs-bryllupskake

Fortsatt herlig helg til deg, håper den er FANTASTISK! ♥

Stor klem

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...