{ etasjekakekurs // utsmykkede fantasiblomster // blonder }

etasjekakekurs utsmykkede fantasiblomster

Jaaaaaa, nå blir det flere heldagskurs fremover – vakre etasjekaker pyntet med utsmykkede fantasiblomster ♥ Du kan tro jeg gleder meg til disse kursene! UTROLIG stas å se alle de fine kakene på slike kurs, vi starter med å lage vakre usmykkede fantasiblomster av marsipan/sukkerpasta – deretter trekker vi etasjekaker som vi pynter med blonder, rysjer eller  andre teknikker om tiden strekker til, avhegig av deltakernes ønske. Dette er et heldagskurs, varighet ca 8timer. Kursavgift 1.990,- enkel lunch inkludert.

Til dette kurset tar alle med kaker klare til trekking, gjerne sjokoladekake, vaniljekake eller annen fast kake som tåler å stå i romtemperatur i flere timer – trukket med sjokoladekrem eller annen  smørkrembasert krem. Lag gjerne kakene forholdsvis små i diameter, selv pleier jeg alltid å steke kakene mine/hver etasje i to like store former, da er det enklere å få ønsket høyde på hver etasje. Ta med to, evt tre kaker/etasjer avhengig av hvor stor/høy kake du ønsker å lage. Vil du heller lage kake av kakedummies (dvs isopor) skriver du dette i mailen din, så avtaler vi videre rundt det ♥

Marsipan og utstyr har jeg med alt vi trenger ♥ Jeg reiser litt rundt og holder dette kurset, du finner kursoversikten HER. Kjempekos om DU har lyst til å være med! ♥ Obs, begrenset antall plasser. Lurer du på noe er du hjertelig velkommen til å sende meg en mail, ToneroseDesign@gmail.com

Håper å treffe deg ♥

Stor klem!

2 Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...