‘Favors’ til sjørøverbursdag – og litt pynting!

favors til små sjørøvere - pirat - bursdag - barnebursdag

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer som lovet et innlegg hvor jeg forteller litt mer om sjørøverbursdagen til Lukas. I dag blir det “favors” og littegranne pynting! Siden Lukas begynte i barnehagen bare noen få dager før bursdagen hans valgte vi å “bare” ha familiebursdagsfeiringer i år, så får vi heller ha skikkelig barnebursdag neste år! ♥  Da det allikevel ville være litt barn i den ene av bursdagsfeiringene måtte jeg jo nesten ordne istand litt favors til barna – kjempegøy!! hihi. Klikk deg videre for å se flere bilder/lese mer…

Sjørøver bursdag - pirat - dekor - tips - inspirasjon

Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å ordne istand så mye, men i kjent stil utvikler det seg gjerne bittelitt.. hihi!! Så, da jeg kom over noen sjørøver-sett på salg på europris kunne jeg bare ikke dy meg! hihi. Siden det bare ville være 4 barn kunne jeg jo kjøpe det! Moro! Lukas er så heldig å ha herlige søskenbarn i samme alder, så vi storkoste oss skikkelig alle sammen!

Sjørøver bursdag - pirat - dekor - tips - inspirasjon

Istedenfor å pakke inn settene åpnet jeg de opp – og feks plastsverdene hang jeg opp på veggen til pynt. Så tok vi de bare ned når gutta fikk lyst til å leike med de! Som oppheng festet jeg grov hamp til et par spiker, deretter knøt jeg fast hvert sverd til dette tynne tauet. Syntes det ble litt grovt og stilig ♥

Sjørøver bursdag - pirat - dekor - tips - inspirasjon

På kommoden plasserte jeg pistolene – Lukas og Daniel leiker SÅ mye med sine!! De synes det er utrolig gøy, skikkelig sjørøvere! Pistolene tilhørte også settet. Sammen med de plasserte jeg små papirposer, disse mener jeg at jeg har kjøpt på Binders/Staples for en stund siden. En merkelapp på hver pose forteller hvem den tilhører ♥

Sjørøver bursdag - pirat - dekor - tips - inspirasjon

Oppi posene la jeg litt tegnesaker til barna, fargestifter som jeg festet sammen med litt sjørøverkart-kartong (dobbeltsidig teip), og en liten tegneblokk som jeg laget på forhånd. Sjørøverstyle såklart! hihi.

Sjørøver bursdag - pirat - dekor - tips - inspirasjon

Lukas synes det er veldig stas med Jake og Sjørøverene i Drømmeland, dermed googlet jeg etter tegninger av de på nettet. Disse justerte jeg størrelsen på og laget små fargehefter av. Pluss litt andre sjørøvermotiver. Gøy!

Sjørøver bursdag - pirat - dekor - tips - inspirasjon

Rundt papirposene snurret jeg litt grov hyssing (kan kjøpes på Biltema, Jula etc) – og festet på en stilig sjørøvercharm! Kjøpt på ebay, såklart! hihi. Jeg limte også fast små merkelapper med navn, men det har jeg visst ikke tatt bilder av..

Sjørøver bursdag - pirat - dekor - tips - inspirasjon

Ja, og en koffert til hver av gjestene var det også! Ja, til barna da! ♥  Disse supersøte pappkoffertene kjøpte jeg på søstrene grene for en stund siden – der har de ofte stilige pappkofferter. Det er en liten stund siden jeg kjøpte disse, og etterpå så jeg at de fikk inn svarte kofferter – men med sjørøvertrykk på! Jaja, vi hadde nå ensfargede svarte i bursdagen. Syntes de var superkule også! På koffertene festet jeg noen merkelapper/tags, disse laget jeg på pc’n og printet ut. Koffertene fikk også en kul sjørøvercharm!

Sjørøver bursdag - pirat - dekor - tips - inspirasjon

Koffertene fylte jeg med resten av sjørøversettene jeg kjøpte på tilbud, og litt annet jeg hadde bestilt på ebay før jeg kom over disse settene. Oppi koffertene var det kikkert, sjørøverkrok, sjørøverlapp, kompass, hodetørkle, armrustning (hihi, det heter garantert det) og en bursdagstut/blås. hoho, aner jo virkelig ikke hva det heter heller.. snakker om! ♥  Bursdagsfløyte?

Sjørøver bursdag - pirat - dekor - tips - inspirasjon

Det var det hele for i dag, jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon! Sjørøverbursdag anbefales på det sterkeste, vi storkoste oss både store og små!! kjempegøy med utkledning også! hihi.

Tusen takk for at du tittet innom i dag – jeg håper dagen din blir MAGISK!

Stor klem,

tonerose underskrift

2 Comments

 • Juliyy on August 30, 2012

  Skikkelig stilig!
  Kan ikke vente til kake bordet 🙂

  • Tonerose on August 31, 2012

   Hei Juliyy,

   Hjertelig takk!! Jepp, skal få redigert litt på noen bilder snart, så du får se! =) Kjempekoselig at du er spent på det!! =)

   Ønsker deg en strålende dag!

   Stor klem!

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...