{ Fylte horn // Oppskrift }

Flere som elsker fylte horn?

Småtassene synes det er STOR stas å få fylte horn i matboksen, så nylig laget jeg en porsjon som jeg la i fryseren. Superlettvint å kunne fylle matboksen med, og ikke minst deilig å ha med på skitur osv =) Når jeg baker horn bruker jeg gjerne mammas gamle oppskrift, disse hornene er det kun vanlig hvetemel i – så de er ikke akkurat av groveste sorten, hihi.

Men de smaker UTROLIG deilig!


Her kommer mammas oppskrift om noen har lyst til å lage tilsvarende; de er kjempegode! =)


HORN:

50g smeltet smør (evt 1/2dl olje)
5dl melk
50g gjær
1ts salt
2ts sukker
1,3l hvetemel

Fyll: her har jeg stekt bacon og pølsebiter som jeg har blandet med ostebiter. Annet alternativ er feks ost & skinke med vårløk og krydder, eller pizzafyll el – mange muligheter! =)

Smelt smør, og bland i melken. Når temperaturen er ca 37grader blander du det våte sammen med det tørre. Elt deigen i kjøkkenmaskin i fem minutter. La heve ca 1 time/til dobbel størrelse. Del deigen i 4 like store deler, deretter kjevler du hver del flat, og kutter i 8 like store deler med et pizzahjul. (se bilder) Legg på fyll og rull hornet sammen. Legg på bakepapirkledd stekeplate. Pensle evt med litt melk eller pisket egg, stekes på 250grader i ca 8-10 minutter.

En porsjon gir ca 32 horn.

Enjoy! =)

Stor klem ♥

// flere oppskrifter finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...