ToneroseDesign

You Are Viewing

A Blog Post

{ Fyrverkeri-popcorn // DIY // Oppskrift // God morgen Norge }

KL5A1232_fyrverkeri_popcorn_oppskrift

Da jeg ble spurt om å ha med småtassene i studio hos God morgen Norge på lørdag tenkte jeg det kunne være gøy å designe dessertbordet slik at det var tilpasset barn. Dermed designet jeg bordet slik at det fint kunne passe til voksenfest, men med innslag av barnslige elementer – som feks dette fyrverkeri-popcornet! Jeg ønsket å gjøre bordet ENKELT å lage istand, inspirert av vår rykende ferske bok JukseSuperMamma.

fyrverkeri popcorn oppskrift

Vi skulle alle gjerne hatt mer tid enn det vi har – dermed passer det perfekt med enkle løsnigner! Her har jeg smeltet 2,5dl sukker sammen med et par spiseskjeer vann. Oppi sirupen har jeg hatt i en del matfarge/konditorfarge. Dette har jeg rørt sammen mens det har kokt opp. Samtidig har jeg poppet et pakke mikropopcorn – når popcornet er ferdig har jeg plassert dette i en bakebolle med lokk, bollen og lokket smurte jeg på forhånd med bittelitt olje slik at det var lett for sukkerlaken å slippe etterpå. Oppi bollen med popcorn har jeg deretter helt over den varme sukkerlaken, og festet på lokket. Dette er viktig at sitter GODT, jeg har brukt tupperware-bollen min som sitter skikkelig. Deretter er det bare å riste løs!! Dette fikk gutta lov til å være med på – noe de syntes var supergøy, du skulle sett popcorn-riste-dansingen som foregikk her, hihi!!

Ta-taaa! Dermed er farget popcorn ferdig! Husk at du må lage en farge for seg, ønsker du å ikke lage så mye på en gang bruker du en mikropop-pose og fordeler i mindre boller m lokk som du deretter heller over mindre mengder sukkerlake.

Unga syntes det var kjempegøy! Selv liker jeg bedre vanlig popcorn, men alltid gøy å finne på noe unga synes er stas såklart!

Have fun ♥

Stor klem!

// flere oppskrifter finner du HER

Leave a Reply
Blogglisten hits Populære norske blogger google.com, pub-8180419064211933, DIRECT, f08c47fec0942fa0