{ Fyrverkeri-popcorn // DIY // Oppskrift // God morgen Norge }

KL5A1232_fyrverkeri_popcorn_oppskrift

Da jeg ble spurt om å ha med småtassene i studio hos God morgen Norge på lørdag tenkte jeg det kunne være gøy å designe dessertbordet slik at det var tilpasset barn. Dermed designet jeg bordet slik at det fint kunne passe til voksenfest, men med innslag av barnslige elementer – som feks dette fyrverkeri-popcornet! Jeg ønsket å gjøre bordet ENKELT å lage istand, inspirert av vår rykende ferske bok JukseSuperMamma.

fyrverkeri popcorn oppskrift

Vi skulle alle gjerne hatt mer tid enn det vi har – dermed passer det perfekt med enkle løsnigner! Her har jeg smeltet 2,5dl sukker sammen med et par spiseskjeer vann. Oppi sirupen har jeg hatt i en del matfarge/konditorfarge. Dette har jeg rørt sammen mens det har kokt opp. Samtidig har jeg poppet et pakke mikropopcorn – når popcornet er ferdig har jeg plassert dette i en bakebolle med lokk, bollen og lokket smurte jeg på forhånd med bittelitt olje slik at det var lett for sukkerlaken å slippe etterpå. Oppi bollen med popcorn har jeg deretter helt over den varme sukkerlaken, og festet på lokket. Dette er viktig at sitter GODT, jeg har brukt tupperware-bollen min som sitter skikkelig. Deretter er det bare å riste løs!! Dette fikk gutta lov til å være med på – noe de syntes var supergøy, du skulle sett popcorn-riste-dansingen som foregikk her, hihi!!

Ta-taaa! Dermed er farget popcorn ferdig! Husk at du må lage en farge for seg, ønsker du å ikke lage så mye på en gang bruker du en mikropop-pose og fordeler i mindre boller m lokk som du deretter heller over mindre mengder sukkerlake.

Unga syntes det var kjempegøy! Selv liker jeg bedre vanlig popcorn, men alltid gøy å finne på noe unga synes er stas såklart!

Have fun ♥

Stor klem!

// flere oppskrifter finner du HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...