{ glitrende glass } DIY

KL5A6931 copy2

Det er flere som har spurt etter de glitrende glassene jeg laget på God morgen Norge, og det er klart jeg gjerne kan lage en liten tutorial på hvordan jeg laget disse! ♥ Kjempegøy at det var så mange som likte de! Det er visst flere enn meg som elsker alt som glitrer, hihi..!

   1

Jeg har fått mail om at jeg vil få tilsendt link til tv-innslagene på fredag, jeg legger de selvfølgelig ut så fort jeg får de ♥ Men for de av dere som evt ønsker å lage gllitrende glass til nyttår, og ikke så programmet, kommer det en liten beskrivelse her. Jeg har brukt helt enkle glass ifra Skeidar/Bohus, til dette kan du bruke akkurat de glassene du ønsker. Du kan sette dine glitrende glass i vann etter bruk, og ved å la de stå der en stund vil glitteret løsne, og du kan skrape det bort. Dermed kan du gjerne bruke glass du allerede har hjemme! Jeg starter med å male glasset med decopagelakk, dette finner du på panduro, europris el. Mal et jevnt lag der du ønsker at det skal være glitter.

2

Når glasset er ferdigmalt drysser du glitter over, her er det lurt å jobbe raskt slik at du rekker å få glitter overalt før limet/lakken tørker. Glitter får du tak i på hobbybutikker, blomsterbutikker, bokhandlere etc. Jeg har hatt glitteret over i en kopp, dermed kan jeg drysse mer glitter raskt over slik at jeg er sikker på å få alt dekket. Ved å legge et papirark under kan jeg fint samle opp alt glitteret som blir igjen, og helle dette tilbake i gullkoppen min (herlig kopp ifra FestFabrikken)

3

Rist/dunk godt av overflødig glitter når du er ferdig, da slipper du at det blir glitter overalt (!) under selskapet. Tørk gjerne av toppen/de områdene du ikke ønsker glitter på glasset, med en serviett etterpå. Dette er det enklest å gjøre etter at limet har tørket, ellers er det fort å få med noe av limet når du tørker.

4

Ta-taaaa! Glasset er ferdig! Jeg fylte mine med sjokoladepudding nederst, og vaniljesaus over  – men disse kan du selvfølgelig fylle med akkurat det du liker! Husk å la desserten avkjøle seg litt før du heller de i glassene om det er dessert du koker, da unngår du at evt et glass sprekker. Jeg plasserte supersøte små gullskjeer på toppen av hvert glass, disse har jeg bestilt på ebay. Elsker de!

Håper dagens innlegg var til inpsirasjon, bare spør om du lurer på noe ♥ ToneroseDesign@gmail.com

Ønsker deg en STRÅLENDE lille nyttårsaften!

Stor klem,

T signatur3

No Comments

Leave a Reply