{ ToneroseDesign på God morgen Norge 2. Juledag }

Har du hatt en vidunderlig 1. Juledag? Håper det! ♥

Her hos meg har småtassene storkost seg med nye leker, mens mamma´n har styra på fra tidlig morgen med forberedelser til nyttårsbord – jeg er nemlig så heldig å være invitert tilbake på God morgen Norge på TV2 på lørdag/i morgen!

Da blir det nyttårsbord i ekte JukseSuperMamma-stil – enkelt og effektfullt!

Stas om du har lyst til å se på – denne gangen har jeg også småtassene med meg!! Det blir spennende ♥ Dermed er nyttårsbordet rettet mye mot barn, men grunn-oppsettet er helt perfekt for voksen-fest, så om du arrangerer nyttårsaften med kun voksne vil det forhåpentlig være flott inspirasjon også ♥ Du ser oss på skjermen litt over ni =)

Iløpet av helgen kommer alt av trykksaker fra sendingen på bloggen til gratis nedlasting, jeg må bare komme meg hjem igjen til filene først – det var litt for mye som skulle ordnes før vi reiste til at jeg rakk det – og jammen var det julaften i går ♥ Alt kommer på bloggen iløpet av helga: chipsbegre, etiketter, skilt og banner – enjoy! Oppskrifter kommer selvsagt også ♥

Her hos meg har det gått i ETT den siste tiden – dermed har jeg virkelig begynt å høre på den rykende ferske boka vår når det kommer til mye – senk skuldrene og gjør det enkelt der man kan, og vær stolt av det! Dermed har jeg gjort nettopp dette på morgendagens dessertbord!! Men tro meg, det ser superkult ut allikevel! =) Veldig mange av elementene på morgendagens nyttårsbord har du antagelig allerede hjemme i ditt eget hus – og mye av søtsakene er beregnet på barna – som de gjerne kan lage selv =) Kommer det ikke barn på nyttårsaften bytter du ut bare enkelt ut noen av elementene ♥

Have fun!

Her er jeg så heldig å ha med hele familien til Oslo, vi har vært innom studio og levert alt til dessertbordet – nå er vi på plass på Hotel Bristol – og unga hopper rundt og STORKOSER seg på hotellerommet. Hvem hadde trodd at det var SÅ stas å leke gjemsel og alt mulig annet på hotellrommet? hihi, herlig!

Vi gleder oss til i morgen!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...