{ JukseSuperMamma på God morgen Norge // Karneval // Behind the scenes }

gmn5

Hvor blir dagene av?? ♥

Nå har det allerede gått godt over ei uke siden vi var på besøk hos God morgen Norge igjen, dermed tenkte jeg det var på sin plass med litt behind-the-scenes for de som har etterlyst dette. Kjempekoselig!!

GMn1

Vi var så heldige å bli spurt om å vise frem noen helt enkle kostymer man selv raskt kan lage til karneval, tipsene er hentet fra vår nye bok JukseSuperMamma!

Utrolig stas!

…sjekk Lukas poserer – haha, helt herlig!!

gmn2

Alle 3 barna våre har vært MYE med på denne boka, vi hadde nok aldri kommet i mål hadde det ikke vært for de. Dermed var det veldig stas at alle ble invitert til GMN – unga syntes det var kjempegøy, og fortalte ALLE at de skulle på TV ♥

JUKSESUPERMAMMA-COVER-komp-kopi

Dagen før hentet jeg tvillingsøsteren min og niesa mi på flyplassen, og deretter gikk det i forberedelser til tiiiiiidlig morgen dagen etter. Men vi rakk å sove litt! ♥ Vi dro hjemmefra litt over fem torsdag morgen for å rekke det – og jammen gikk det kjempefint å få barna ut av sengene og inn i bilen “midt på natta”. 2 av 3 sov store deler av veien – deilig! Minstemann holdt det selvsagt gående, haha!

gmn9

Alle som jobber i God morgen Norge-crewet er utrolig positive og hyggelige, og det å ha med små barn i studio er veldig koselig. Deilig! Som du ser på bildet hadde Daniel med seg bamsen sin på TV, og alle snakket med han om den. Det første vertinnen vår gjorde da vi kom tilbake til green room etter første innslag var å spørre Daniel om Kai (bamsen) syntes det var kult å være på TV. HELT fantastisk! Stolt liten Dani ja, kult at alle visste hva bamsen hans het…!!

juksesupermamma på god morgen norge

Cathrine og Peter var programledere denne dagen, de var fantastiske med barna! ♥ Tror du ikke Cathrine fortalte at hun akkurat hadde laget kostyme til datteren sin, de hadde nemlig karneval i barnehagen samme dag? Herlig!
gmn13

Barna koste seg med å fargelegge/dekorere deler til kostymene sine, du finner gratis nedlasting av tiara, hundeører, superheltmasker og armbånd med superkrefter HER.

gmn12

Ingen tvil om at vi har det gøy iallefall! ♥

gmn8

Mens vi ventet på våre innslag koste barna seg på green room, vi hadde med en liten legopose til hvert av barna (vi skulle være der i type 3 timer, så vi tenkte det sikkert var en god idè å ha med noe – og ikke minst for å feire litt hvor flinke unga har vært med boka ♥ Det var populært!

gmn7

Både store og små koste seg ♥

gmn6

Det ble en SMULE hurra-meg-rundt med ansiktsmalinga til Daniel, type 2min på direkten mens Daniel snudde seg alle mulige veier, haha!! Men, han var strålende fornøyd uansett! Og ikke minst veldig stolt av ørene han laget selv…! Klærne kommer forresten fra Pomp de lux – storesøsteren min har begynt som forhandler, du finner henne HER. (hun har åpent hus her hos meg om et par snaue uker) Dermed fikk småtassene fiiiine klær til jul av både tante og Mommo – hvilket mamma´n var spesielt fornøyd med, hihi!

gmn3

Mellom innslagene våre malte jeg Daniela med litt ansiktsmaling, det var populært!

gmn4

Du finner trinn-for-trinn av denne prinsessa i JukseSuperMamma-boka.

IMG_3698 copy

Enkel og søt maling ♥

gmn10

Etter endt sending stoppet vi innom og spiste Happy Meal på vei hjem, dermed kunne unga herje og leike litt etter å ha sitti så lenge stille. Kos!

gmn11

Stolt gutt! ♥

Vel hjemme koste vi oss med bading og svømming, klart vi måtte feire litt og bare kose oss i sammen. Skikkelig avkobling, deilig!

gmn5

Hjertelig tusen takk for invitasjonen, alltid like stas å bli spurt om å stikke innom – vi storkoste oss både store og små! Har du lyst til å se tidligere GMN-innslag finner du dette på YouTube, kanalen min finner du HER. Under kan du se karneval-innslaget =)

Hjertelig takk for oss! ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...