{ God morgen Norge på fredag! }

Førstkommende fredag er jeg så heldig å være invitert tilbake til God morgen Norge på TV2, det gleder jeg meg MASSE til!! Jeg har ikke vært i det nye studioet på Aker Brygge enda, det blir spennende =)

Supergøy om DU har lyst til å se på!

Denne gangen er søtsakene tilpasset 17.mai som er tema =)

I kjent stil lager jeg istand et komplett dessertbord med massevis av tips og inspirasjon =)

Enkelt og dekorativt, i ekte JukseSuperMamma-stil! Det blir tips til desserter/kaker du kan lage, morsomme varianter til barna, og ikke minst komplett dessertbord om du vil gå all-out. Kjempegøy!! Jeg lærer meg å høre mer og mer på boka vår JukseSuperMamma, så dette bordet er forholdsvis enkelt å lage istand – og samtidig ser det kjempestilig ut! Planlegger du konfirmasjon, bryllup eller annet selskap nå på våren får du generelle tips til oppbyggningen av et stilig dessertbord du kan lage selv =)

Vi sees!

Stor klem =)

 

// lær å senke skuldrene, og få en god porsjon trøst og tips – kjøp boka vår JukseSuperMamma HER =)

// inspirasjon til dessertbord finner du HER, her finner du alt fra konfirmasjon til barnebursdag =)

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...