{ God morgen Norge – trykksakene fra Nyttårsendingen; gratis nedlasting }

DA var jeg omsider på plass med mac´n igjen – ikke akkurat ferdig med alt av oppryddning enda, men.

En liten pause skal ikke bli vondt ♥ Skal SI det har gått i ett den siste tiden; oppussing, julaften og dessertbord på God morgen Norge iløpet av noen få dager har vært ganske intenst. Men selvsagt gøy!

Håper du likte dessertbordet på sendingen i går! Jeg har knipset bilder av alt på bordet, og det kommer mer info om hvordan jeg laget alt etterhvert, men jeg tenkte å starte med å dele trykksakene jeg designet i tilfelle DU har lyst til å lage likt og ønsker noen dager å forberede deg på.

Så her kommer alt sammen!

Gratis nedlasting til privat bruk – enjoy! ♥

tonerosedesign fyrverkeri popcornboks gmn 2016Min soleklare favoritt på ethvert dessertbord – popcornbegre!! Denne gangen fylte jeg disse med chips, alltid en stor suksess med litt salt på bordet ♥ Klikk på bildet da får du det i full oppløsning, så høyreklikker du på det og lagrer/printer ut. Denne gangen printet jeg ut på glossy fotopapir for å få mest mulig ut av fyrverkeri-designet, men du kan selvsagt gjerne bruke hvit kartong.

Etiketter er jeg alltid veldig glad i å ha på dessertbord, både fordi man ikke alltid vet hva alt er – men også fordi det kan være utrolig kjekt ved eventuelle allergier osv. Skriv på tekst før du printer ut, eller skriv på for hånd etterpå.

Jeg laget også skilt som vi brukte til å pynte cupcakes med – disse er selvsagt også supre til å pynte andre søtsaker med!

banner nyttår 2

banner nyttår 0 tonerosedesign

banner nyttår 1 tonerosedesign

banner nyttår 6 tonerosedesign

Banner! Vanligvis designer jeg dette slik at jeg kan feste det til veggen bak dessertbordet – men siden jeg hadde med dessertbordet på GMN denne gangen festet jeg det isteden til duken på bordet, og hang dette foran. (vi står jo alltid bak) – her gjør du selvsagt akkurat hva du selv ønsker, uansett gjør et banner MYE ut av seg. Perfekt! ♥ Jeg printet også dette ut på glossy fotopapir, teipet fast til silkebånd på baksiden og pyntet med en sløyfe i hver ende av banneret.

Phui, det tror jeg var alt av trykksaker!

Selve dessertbordet denne gangen gikk i svart/hvitt og sølv – men med innslag av knalle farger/fyrverkeri. Etter inspirasjon ifra Lukas på 6 år ♥ Dermed kan oppsettet til bordet veldig fint brukes om man ordner istand selskap til kun voksne, men de litt mer barnslige dessertene kan fint skiftes ut med det man selv liker aller aller best ♥

 Kjempegøy om du ble inspirert til å bruke dette på nyttårsaften! Etikettene er også fine å bruke som bordkort =)

Om du bruker trykksakene har jeg kjempelyst til å se! Er du på instagram så tag meg gjerne bildet med #tonerosedesign så jeg kan se. Ville vært supergøy!!! Ja, eller eventuelt #JukseSuperMamma da finner jeg det også – bordet er blitt til etter inspirasjon av boka – jeg har blitt VELDIG glad i og takknemlig for enkle løsninger der det er mulig!

Ønsker deg en fortsatt fantastisk søndag!

Her hos meg blir det tilbake til oppvaska – men i kveld har jeg lovet “kino” med småtassene, det gleder jeg meg skikkelig til!! (popcorn, dyner og film/Netflix)

Stor klem!

1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...