{ God morgen Norge // videoklipp // Halloween 2015 }

Halloween dessertbord enkelt diy god morgen norge tv2 IMG_1328

DA kommer omsider videoklipp ifra da jeg var så heldig å få være med på God morgen Norge på TV2 igjen i forbindelse med Halloween i år ♥ Hyggelig at så mange har etterspurt dette! HER kan du se nærbilder av alt og lese hva det er/hvordan lage det selv, HER kan du få et innblikk i benhind-the-scenes fra mitt siste besøk i studio ♥ Hjertelig tusen takk for denne gang – en ære å få lov til å komme innom igjen en tur! Ønsker du gratis nedlasting av alt av trykksaker på dette bordet finner du det HER. På dette dessertbordet / festbordet var det juks over hele linja – SÅ deilig og lettvint i en travel hverdag! Skikkelig inspirert av vår splitter nye bok JukseSuperMamma ♥

Har du lyst til å se andre videoer finner du disse på bloggen HER, eller på min youtube-kanal. Abonnerer du på kanalen får du mail når nye videoer legges ut ♥

// mer Halloween-inspirasjon finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...