Gratis // Adventskalender // Halvstore tall

Jeg fikk forespørsel om jeg kunne designet kalendertall som er større enn de andre jeg har liggende på bloggen – og det er klart jeg kan!

Vanligvis deler jeg adventskalendertall som er på størrelse med gavelapper, dette er av den enkle grunn at jeg som oftest pakker inn små gaver til kalenderne til gutta =) Men, jeg vet at noen bruker gaveposer istedenfor å pakke inn gavene, dermed kommer det i dag større tall for de som er på jakt etter dette!

Her har jeg designet kalendertallene i str 10x15cm, dvs print ut hvert bilde/ark i str A4 og klipp arket i 4 like store deler =)

Husk å klikke et par ganger på hvert bilde, da blir det større og egner seg best til utskrift.

Kos deg med forberedelser til desember – kjempesnilt av deg å ordne istand julekalender!

Ønsker deg en HERLIG førjulstid!!

Stor klem =)

// mer adventskalender-inspirasjon samlet HER

// alle innlegg i kategorien JUL finner du samlet HER

// mer gratis print samlet HER

No Comments

Leave a Reply