Gratis gavelapper til jul // Enkle & Moderne

Da har jeg laget noen nye til-fra lapper til jul, denne gangen i et enkelt & moderne design! Håper de faller i smak =)

Klikk på bildet over et par ganger, da blir bildet større og egner seg fint til utskrift. Skriv ut på hvit kartong (tykkere enn vanlig kopiark) a4-størrelse. Klipp etikettene i passe størrelser og teip fast til gavene, eller lag evt hull i hver gavelapp med en hullemaskin slik at du kan tre de på gavebåndet om du heller ønsker det =)

Limer inn bilde av gavelappene jeg delte i fjor med søte motiver over, HER finner du de.

Jeg har også noen eldre liggende på bloggen; HER, HER og HER

Video av hvordan jeg pakker inn julegavene mine =)

Har du lyst til å se hvordan jeg pakker inn julegavene mine finner du video av dette HER

Kos deg med julegaveinnpakking!

Stor klem =)

// mer gratis print finner du samlet HER

// alle innlegg i kategorien JUL finner du HER

No Comments

Leave a Reply