Gratis nedlasting ♥ – Gresskar CupcakeWrapper til Halloween

wrapper nedlasting gresskar
Velkommen! I dag legger jeg ut en cupcakewrapper jeg har laget til Halloween – jeg tenkte det kanskje kunne være noen som hadde lyst til å bake cupcakes, og da synes iallefall jeg at det gjør seg VELDIG med wrappere rundt muffinsformene! ♥

IMG_6768
Her har jeg bakt sjokolademuffins, og sprøytet på sjokoladekrem i en swirl på toppen. Så avsluttet jeg med å strø over noen miniperler som jeg farget oransj – trenger igrunnen ikke noe mer pynt!
halloween gresskar
Vær så god, her kommer wrapperen! ♥ Klikk først på bildet over, da blir wrapperen større. Så høyreklikker du på bildet/wrapperen og lagrere bildet, evt kopierer det. Da er det bare å åpne opp feks Word, og lime inn/hente frem bildet ditt der. Så justerer du størrelsen på wrapperen til 21cm bred, og printer ut på grov kartong. (21 cm er bredden på et stående a4 ark, du får plass til fire wrappere under hverandre på et a4 ark) Så klipper du rundt hele wrapperen, bruk gjerne en mønstersaks på buen øverst. Dette er ikke et must, det er lekkert å ha den helt jevn også.
IMG_6780
Så steker du cupcakes’a dine i vanlige muffinsfomer, bruk gjerne et muffinsbrett også – da holder de fasongen MYE bedre. Når muffinsene etterhvert er ferdig stekt og avkjølt, kan du smette hver cupcakes oppi en wrapper. Hvor lenge før servering du kan pynte de med wrappere avhenger av hvor tykk/grov kartong du skriver ut på. Om kartongen er tykk kan du pynte cupcakes lenge før, men om kartongen er forholdsvis tynn er det en fordel å smette de oppi rett før servering. Ellers vil smøret fra muffinsen trenge gjennom både muffinsform og wrapper og gi fettflekker.
IMG_6748
Hva synes DU om å bruke wrappere på cupcakes? ♥
Tusen takk for at du tittet innom bloggen min, det setter jeg stor pris på! Ønsker deg en HERLIG tirsdag!!
Stor klem fra meg!

10 Comments

 • Tonerose on October 20, 2011

  Hei igjen Caroline,

  Bare koselig! :o)

  Så bra at du liker å scrappe!! Hmm, da kan du jo plutselig begi deg ut på litt mer også! :o) Hva med å lage banner? Feks små søte dåpskjoler (bruke malen du bruker til kortet, bare ha feks forsiden?) Eller om du etterhvert blir en SMULE lei av å klippe kjoler, når du er ferdig med invitasjonene – så er det supersøtt å lage banner formet som små bodyer også…! Så du innlegget hvor jeg hadde laget det?

  Hmm, jeg vil først av alt anbefale engangsposer! Jeg har flere stoff-sprøyteposer, men det er sjeldent jeg bruker de lengre.. Det er jo SÅ lettvint med poser du bare kan kaste etterpå! (kremt) jeg har kjøpt mine på utenlandske nettsteder, men søstra mi har nå oppdaget at de har et par varianter på Meny! har ikke testet de selv enda, men det er absolutt verdt å prøve. Så ville jeg kjøpt stor sprøyteposetupp, feks wilton 1M eller 2D. Jerniabutikker fører litt wilton produkter, ellers finnes det flere nettbutikker, og noen få spesialbutikker m kakestash. Feks traktøre tror jeg også har en del! hvor i landet bor du?

  tenkte du på topping til cupcakes? altså krem? det plerie jeg lage selv, si ifra om du vil ha oppskrift! hva slags muffins vil du lage?

  åh, også anbefaler jeg garantert muffinsbrett til steking, om du ikke har det! høye flotte cupcakes! (stek de i papirformer, men ha de i brettet for å få støtte) Det har de på spesialbutikker, men på feks europris får du kjøpt dette rimelig. :o)

  dette ble mye cupcakes, hihi. Men det er jo stas da!!

  Skal tenke litt på eventuelle innlegg etter halloween jeg! :o) si ifra om det er noe spesifikt du gjerne vil se trinn-for-trinn! :o)

  Klem!

 • Caroline on October 19, 2011

  Tusen takk for mange flotte ideer =)
  Dåpen er ikke før 13. November, så jeg hadde blitt kjempe glad om du ville laget ett steg for steg innlegg, om hva jeg kunne ha med ja =D

  Jeg elsker og leke meg med f.eks scrapbooking, så jeg er konfortabel med det meste av kortlaging, papp og kartong arbeid osv. jeg er bare så lite kreativ 😛
  kaker og søtsaker er jeg ikke så flink til å lage, men jeg syntes det er veldig gøy å prøve meg frem forde 😉

  Men jeg vurderer og kjøpe inn en del ting neste uke, å rett og slett prøve meg frem på litt forskjellig kake og godisbaking =) vet du hvor man får kjøpt litt nybegynner ting til cupcakes og kaker kanskje? =) jeg mener da slikt som former, sprøyteposer, disse toppingene som er vanlig og ha oppå, altså noen enkle “triks” til å få cupcakes/kaker til å se litt ekstra fine ut? =)
  Tusen takk for all hjelp!! (får ikke sagt det nok!) du har allerede gitt meg mye ideer til å ihvertfall starte ett sted 🙂
  Klem

 • Tonerose on October 19, 2011

  Hei igjen Caroline,

  hihi – så det meste igrunnen? :o) Så gøy at du tenker at du vil lage kjolekort til innbydelser, jeg synes det er supersøtt!!

  Når det gjelder å sende med ønskeliste i invitasjonene synes jeg ikke det er frekt – men det er stor forskjell på hva folk synes på det området. Jeg ville bare tenkt at det var veldig fint å vite hva dåpsbarnet ønsker seg! man er jo ikke “nødt” til å kjøpe noe av det som står på ønskelista om man ikke vil! :o)

  Hmmm, det er supersøtt feks med små papirsko til bordkort. Slike som disse http://itoneroseshage.blogspot.com/2010/11/barnedap-inspirasjon-til-bord-og.html
  Da selvfølgelig byttet ut med lyserosa kant istedenfor blå, og brukt samme hvite kartongen som kjolene til innbydelsen. Når det er jente har du MANGE muligheter når det gjelder blomster til bordet, om du ønsker blomster da. Jeg synes det er nydelig med små blomsterdekorasjoner på bordet til barnedåp, da blir det på en måte litt ekstra spesielt. jeg bruker gjerne små telysestaker som beholdere for blomsteroppsatser, men du kan bruke akkurat hva du vil. Evt er det også lekkert med en enkel blomst i enkle vaser, stående på midten av bordet med jevne mellomrom… personlig liker jeg nok aller best hvit duk og heller litt farge på pynten, men det er såklart smak og behag.

  Hadde jeg skulle ordne istand til barnedåp hadde jeg laget klar litt ulike kaker/kjeks/konfekt en stund i forveien, og da passet på å fargekoordinere det. (hihi) Feks brownies med lyserosa marsipanlokk

  http://itoneroseshage.blogspot.com/2011/10/lyserosa-brownies.html

  rosa makroner, vaniljekjeks som presses ut med pepperkakeutstikkere i ulike babyfasonger og dekkes med rosa marsipan, lyserosa marengs, laget rosa popcornbokser og fylt de med popcorn, potetgull, frokostblanding (cheerios, puffa ris el) avhengig av om det kommer barn i selskapet.

  Det er så masse å velge mellom!! :o) Erfaringsmessig trenger man gjerne ikke mange store kaker, det er minst like bra med ei dåpskake, litt cupcakes, og andre type små søtsaker. Folk er gjerne rimelig mette om man spiser noe mat først, og da har de gjerne lyst på noe søtt men spiser ikke massevis. Og da er det jo perfekt med masse forskjellig små søtsaker, som det bare er å gå og plukke av, på et lekkert kakebord! :o) Nydelig er det også å fylle glasskrukker med rosa og hvitt godteri, feks rosa nonstop, rosa mintsjokolader, rosa puter, hvite marshmellows.. Hva du har på bordet kommer litt ann på aldersgruppen på gjestene. :o) Småkaker er det søtt å lage med pinne også, så kan du sette det opp i små buketter, med et lite silkebånd rundt pinnen. Sjokolade kan du smelte og lage i alle mulige varianter, smelter du også litt hvit sjokolade og blander i litt rosafarge blir det NYDELIG. :o)

  Tror jeg ville startet med feks cupcakes – disse kan du enkelt pynte med rosa perler og rosa wrapper. Evt er det massevis av lekker pynt du kan lage også såklart!

  Hva liker du å lage, hva er du komfortabel med å lage? Når er dåpen? Jeg kan gjerne prøve å lage litt steg-for-steg innlegg med forslag til noe du kan ha på rosa kakebord, etter halloween. Om det er såpass lenge til? :o)

  klem!

 • Caroline on October 19, 2011

  Hei igjen =)
  Jeg tenkte på hvordan generelt å planlegge en dåp, altså bordpynt, kakebord, bordkort, og hva jeg rett og slett burde ha med;) jeg er veldig tom for ideer for tiden 😛

  Hun skal ha lyserosa silkebånd på kjolen ja, og innvitasjonene er jeg ikke ferdig med, men jobber med å finne ut hvordan farge og papir jeg skal bruke. jeg har ihvertfall ett ønske om å lage slike kjolekort, syns de var så nydelige =)
  vi er 34stk , så det er en del mennsker og tenke på!
  Og en helt annen ting, hva syntes du om å legge ved ønskeliste til innbydelsene? tenkte kanskje at det er lettere for folk da, men det er vel kanskje litt “frekt”. hva syns du? =)

  Ha en fortsatt fin dag!
  klem

 • Tonerose on October 18, 2011

  Hei Caroline,

  Hjertelig takk for det! :o) Så koselig at du synes det!!

  Oj, så gøy!! hmmm, hva tenkte du på? tips/inspirasjon til kake? Eller idèer til kakebordet? Eller til bordpynting? Eller trykksaker?

  Hva er planene så langt?

  NYDELIG fargepalett da!! Jeg er jo overhodet IKKE glad i lyserosa sammen med brunt. hihi. Og beige og hvitt er også lekkert! :o) Hmmm. Er det lyserosa silkebånd hun skal ha på kjolen sin? Hvordan så evt invitasjoenen ut? Kom gjerne med litt med info om hva du har planlagt/gjort så langt, så kommer jeg gjerne med masse idèer jeg veit du! :o)

  Personlig synes jeg det er VELDIG stas å lage istand et litt stilig kakebord, og det trenger ikke nødvendigvis bety masssssse jobb med dåpskaka (selv om jeg jo er VELDIG glad i en litt kul/annerledes dåpskake!) Men å lage deilige lyserosa makroner med sjokoladefyll, cupcakes med rosa wrappere, gjerne også minicupcakes med feks wrappere og toppere (kan lages klart på forhånd, så selve cupcaksa blir raske å lage).. Om du velger brunt sammen med rosa er det jo SÅ mye man kan lage uten å tenke på farge, sjokolade er jo allerede brunt! :o)

  Ja, jeg skal prøve å svare deg litt bedre når jeg vet litt mer hva du lurer på! Og, hva du allerede har gjort/planlagt! :o)

  Klem!

 • Tonerose on October 18, 2011

  Så bra du synes det var herlig Vivian! Topp!! :o)

  Jepp, det er det veit du! Har så sansen for den kremen, den er så god å jobbe med, smaker NYDELIG, og helt safe å kunne dekorere og pynte lenge i forveien. Kan det bli bedre?

  Har hatt oppi littegranne svart matfarge også, for å få den så mørk som dette. Må jo passe til halloween må vite! :o)

  klem!

 • Tonerose on October 18, 2011

  Hihi, så go’ du er Kari! Topp at du synes det! Jepp, personlig har jeg fått litt dilla på wrappere – synes det etterhvert har blitt et must på cupcakes! :o)

  Stor klem!

 • Caroline on October 18, 2011

  Hei! vi skal ha dåp i november og jeg lurte på om du hadde noen tips eller inspirasjon til en beige/rosa/hvit/brun dåp? =) jeg ønsker meg noe enkelt, men samtidig spesiellt og lekkert.
  Har du noen ideer?

  Bloggen din er forresten fantastisk!
  ha en fin dag videre!
  klem

 • Viv on October 18, 2011

  Der var du jammen i dag igjen – herlig! Kjempefine wrappere! Og hvilken sjokoladekrem er dette? Er det nesquickkremen med kakao i stedet, eller har du en annen på lur? Så veldig god ut for en som er glad i mørk sjokolade i alle fall 🙂

  Ha en fin dag!

  Klem klem

 • Roka Design on October 18, 2011

  🙂 jeg syns det er kjempe fint med slike wrappers, men er jo ikke like dreven som deg selvsagt;)
  Så derfor er det lykken at flinkisen Tone deler sine triks:):)
  Tusen takk:)
  Klem fra Kari

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...