{ gratis nedlasting mal // superheltinvitasjon }

superheltinvitasjon_bursdag_barnebursdag

Jeg håper du har en FANTASTISK dag! Jeg koser meg igjen med mail og hjemmeværende prins i dag, desverre fikk jeg ikke svart like mye som jeg hadde håpet i går da jeg jammen ikke er like effektiv når jeg ikke er aleine/har småtasser som naturlig nok krever sitt. Men jeg kommer i mål etterhvert! Tusen takk for DIN mail ♥ Flere har spurt meg om mal til bursdagsinvitasjonen jeg laget til Lukas, det er klart jeg gjerne kan legge ut det jeg brukte på nett om DU har lyst til å lage noe tilsvarende. Klikk på bildet under, da åpner det seg i full størrelse. Deretter høyreklikker du på bildet og lagerer det. Så kan du legge på bilde av superhelten din, samt tekst – dermed har du stilige invitasjoner på 1-2-3! Jeg printet invitasjonene til Lukas på vanlig kopiark, Lukas syntes det var VELDIG gøy å feste “avis/invitasjon” på alle barna sine plasser i barnehagen.

mal superheltinvitasjon ToneroseDesign gratis bursdagEnjoy! ♥

Stor klem

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...