{ Gratis print // Invitasjoner til Harry Potter bursdag // Brev fra Galtvort }

Så hyggelig at så mange ønsket gratis print av Galtvort-brevene til Harry Potter bursdagen til Daniel, det er klart jeg kan dele designet jeg laget! =)

Vi koste oss masse med å lage disse invitasjonene, veldig gøy å kunne gjøre slikt sammen med barna!

Om du ikke så det forrige innlegget jeg skrev, og ikke har lest bøkene/sett filmene med Harry Potter er altså brevet fra Galtvort det brevet barna får når de får vite at de har fått plass på skolen for hekseri og trolldom, så Daniel mente det ville passe perfekt som invitasjoner med tilsvarende brev =)

Jeg designet brevene/invitasjonene i photoshop, men for å få arkene til å minne mer om pergamentet de bruker har vi brukt helt vanlig kopiark som vi har lagt i et vannbad med kaffe, og deretter lagt til tørk på en rist. Det fungerer helt supert! =) På bildet over ser du to forskjellige varianter – et brev som jeg har printet ut på litt grov/gammeldags papir, og det til høyre er vanlig kopiark som har vært gjennom et lite bad i kaffe =) Det er aller skarpest tekst om du printer ut på arkene etter at de har tørket fra kaffebadet, men det kan være litt mer knotete avhengig av hva slags printer du har – arket kan vri seg litt når det tørker =) Om du ønsker å printe ut tekst før du gjør papiret gammelt, så husk å printe ut på enkleste innstillinger på printeren, slik at blekket ikke vil “blø” =)

Jeg brukte skole-emblemet som bakgrunn på arket slik at det skulle virke litt mer offisielt, og utenpå konvoluttene fant jeg en tegning av en ugle – så ble det litt “uglepost” på den måten =) Gutta syntes også det var viktig at vi hadde med togbilletter til Galtvort-ekspressen! =)

På nett hadde jeg i forkant bestilt et segl + stearin til å montere sammen brevene med – seglet hadde skolelogoen til Galtvort (Hogwarts)

Konvoluttene laget vi av vanlig kopiark, og dyppet de i samme kaffebadet for å få den gamle patinaen =)

Under finner du gratis print av både brevene og konvoluttene om dere har lyst til å lage tilsvarende =) Disse kan også være kjempekule om man planlegger et halloweenparty – Harry Potter tema passer kjempefint da også!

Under finner du designet jeg laget til konvoluttene; klikk på bildet slik at det blir større, da egner det seg bedre til utskrift. Skriv ut på a4 ark, klipp rundt og brett langs de rette linjene. Vi skrev på tekst inni ruta på forsiden før vi printet ut, men dette kan selvsagt også skrives på for hånd etterpå.

 

Vi brukte en Harry Potter – font jeg fant gratis på dafont.com – og adresserte brevene til Herr… Kottet under trappa etc, slik at det minnet mest mulig om bok nr en når Harry får sitt første brev, og bor i kottet under trappa hjemme hos Dumlingene =)

Over finner du teksten slik vi sendte den ut, her kan du selvsagt skrive akkurat det du vil – men dette var altså sånn vi gjorde det for de som har etterspurt dette =)

Over finner du gratis print av invitasjonen jeg designet, om du klikker på bildet over vil dette bli større og egne seg fint for utskrift. Jeg skrev ut på vanlig a4 ark. Du kan enten legge på tekst på forhånd før print, eller skrive ut og deretter skrive på tekst for hånd etterpå =)

Jeg legger ved billettene til Galtvort-ekspressen også, selv om disse ble rimelig tomme uten tekst =) Klikk på bildet over slik at det blir større, og deretter egner seg fint til utskrift.  Storebror stod utenfor inngangen og tok imot billettene som han rev hakk i og gav tilbake, om noen hadde glemt billetten tryllet han frem en ekstra – og for å åpne døra inn til huset brukte han tryllestaven sin + formelen “Alohomora”  slik at døra låste seg opp, hihi =) Han fant på alt på egenhånd; veldig koselig når barna lever seg så inn i det!Have fun!

Stor klem =)

Alle innleggene fra bursdagen til Daniel vil etterhvert bli samlet HER =)

Masse inspirasjon til barnebursdag finner du HER

Mer gratis print samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...