{ Gratis print // Stilig tavle-banner }


I dag kommer som lovet gratis utskrift av dette banneret/vimpelrekken jeg designet til det rustikke dessertbordet jeg nylig viste et bildedryss av, om du ikke har sett dessertbordet enda finner du bildene og tips samlet HER.

Håper noen vil ha glede av det! =)

Klikk på bildene under, da blir bildet større og designet egner seg fint til utskrift.

Gratis print til privat bruk – rustikk vimpelrekke ENJOY

Skriv ut skiltene/banneret på hvit kartong eller fotopapir, klipp rundt og fest til tråd, tynt tau eller silkebånd. Her har jeg helt enkelt festet hvert skilt til hamp-tråd med litt teip på baksiden, alternativt er det stilig å bruke treklyper som oppheng til denne rustikke stilen =)

Enjoy!

Stor klem ♥

// ønsker du å bestille ferdige komplette trykksaker til dessertbord, med egne bilder og tekst finner du mer info om dette HER

// all gratis print vil du finne samlet HER

//masse inspirasjon til dessertbord HER

// oppskrifter samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...