{ Gratis skilt til drikkedispenser // Halloween }

I fjor hadde vi klassen til Lukas på besøk til Halloweenparty – og da designet jeg et par merkelapper/skilt til å feste til drikkedispenserne våre. Disse har jeg fått forespørsel om å dele slik at andre kan lage tilsvarende – selvsagt kan jeg det! Hyggelig at så mange likte de =)

Jeg laget de i samme stilen som invitasjonene jeg laget til festen, har du lys til å lage tilsvarende invitasjoner finner du DIY HER og gratis print invitasjoner HER

 

Klikk på bildet under, da blir det større og egner seg bedre til utskrift. Print ut på hvit kartong eller fotopapir A4 størrelse. Klipp rundt og fest til drikkedispenser (eller brusflaske el) ved å bruke litt dobbeltsidig teip feks =)

Ønsker deg en fortsatt nydelig dag! =)

Stor klem ♥

// masse inspirasjon til Halloween finner du HER

// mer gratis print finner du samlet HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...