{ Halloween – kake // God Morgen Norge // Designkake }

KL5A8927_halloween_kake_cake_gmn

Jeg håper du har en HERLIG dag! Her hos meg går det i forberedelser til dagens kakekurs, straks på farten for å ordne istand i lokalet ♥ Dagens innlegg er bilde av HalloweenKaka jeg laget til fredagens sending av God Morgen Norge – en spennende utfordring! Mange har spurt hvordan denne kaka “sitter sammen” – og den er stødig og fin, jeg har nemlig snekret et lite “skjelett” inni – såklart! hihi. Vanligvis liker jeg at alt på kakene mine er spiselig, men i slike tilfeller som dette så er det igrunnen et must at man har noe form for støtte inni. Selve borgen/spøkelseslottet er sjokoladekake trukket med marsipan, tårnene laget av marsipan (inni har jeg lys, du ser det såvidt i det ene vinduet). Monsteret er laget av sjokoladekake, hodet av marsipan. Gresskaret er sjokoladekake, resten marsipan! Kakefatet er strødd med raspet sjokolade for å få det til å se ut som jord.

KL5A8928_halloween_kake_cake_gmn

Phui, da tror jeg at jeg har vært innom det meste! Bare spør om du lurer på noe, send gjerne mail på ToneroseDesign@gmail.com – der kommer jeg alltid i mål med svaring (selv om det til tider kan ta tid) ♥ Håper kaka falt i smak!! Det var en ære å bli invitert tilbake til GMN – hjertelig tusen takk ♥

Ønsker deg en STRÅLENDE dag videre!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...