{ HalloweenParty – pynt innendørs // Masse tips – bildedryss }

Jeg håper du har hatt en kjempefin Halloween!

Vi har hatt halloweenparty her hjemme i helgen, det var kjempegøy!!

SÅ fullt har det aldri vært i huset her før, så da fikk vi virkelig testet ut hvor mange det var plass til, hihi =)

Halloweenpartyet var en klassefest som vi arrangerte sammen med foreldrene til ei skjønn jente i klassen, alt gikk så fint og alle koste seg. Herlig!

Igjen; hjertelig takk til alle som var med for en kjempefin kveld! =) Og en spesiell takk til nydelige Stine for all ordnings!! =)

…og tusen takk til alle foreldrene som hjalp til under festen! =)

Det var ingen tvil om at gutta gledet seg masse til å få huset fullt – allerede fra morgenen av var det nedtelling til når gjestene kom, og de fortsatte å spørre sånn type hvert kvarter fremover… haha!

I forkant hadde gutta vært med å laget en del pynt, og selvsagt de forheksede sopelime-invitasjonene osv – og da blir det gjerne til at man gleder seg ekstra mye når man bruker tid på forberedelser =)

Dermed tenkte jeg å dele litt bilder av dekoren vi ordnet istand innendørs for de som har etterspurt dette – håper det kan være til inspirasjon!

Ved siden av tv-stua har vi et område hvor gutta gjerne leiker en del, der har vi en benk med leikekasser, en diger tavle på veggen osv – så denne tavla dekorerte vi litt til halloween. Rimelig og effektfullt! (det kommer ikke frem på bildet, men tavla er diiiiiger – type hele veggen =)

Vi hadde lyst til å pynte en del til festen, men samtidig ønsket jeg ikke å bruke masse penger på Halloween-dekor. Dermed endte vi opp med å lage en del selv!

Slik som denne digre edderkoppen av ballonger og søppelsekk fungerte dermed perfekt!!

#anbefales

Noe annet vi laget var svevende spøkelser – kjempekult!! Og ikke minst super-rimelig, disse har vi laget av et stoffstykke + mel + vann. Billig moro, og akkurat passe grisete gøy for barna å lage =)

(klipp til et stoffstykke i passe størrelse, dypp dette i mel+vann-blanding, og heng det til tørk. Når det da tørker vil mel+lim-blandingen gjøre stoffet stivt nok til at det vil beholde fasongen sin. Vi hang våre til tørk over 3 brusflasker – den i midten teipet vi fast en liten ballong på – og de andre to hang vi “armene” rett over. Når alt er tørt kan du henge opp spøkelsene med litt fiskesnøre feks =) Gutta tegnet også ansikter på en del av spøkelsene med tusj)

Borddekkingen!

Det kom nærmere 50stk her hjemme, men vi dekket kun på bord til barna i klassen + søsken, så da holdt det med fire bord, og alt vi hadde av stoler, og litt benker osv. =) Foreldre og småsøsken satt i sofaer osv, og en del foreldre var også med å hjelpe til under spising =) Jeg hadde laget litt forskjellig barna kunne gjøre mens de satt ved bordet; koppene midt på bordet fylte vi med tegnesaker, så var det aktivitetsark under hver tallerken, en halloween-spå og fargeleggingsark midt på bordet. (Jeg kan skrive et eget innlegg om borddekking om det er ønske om det) I taket festet jeg svevende heksehatter (ebay) og spøkelser (de vi laget selv) – populært!

Jeg festet heksehattene og spøkelsene med fiskesnøre, dermed så det ut som om de svevde – perfekt til halloween =)


Lukas dekorerte taklampa!

Fra mange år tilbake har vi noen rimelige plast-skjelett (type fra Nille/Europris-de er type 10 år gamle) – og disse festet han rundt omkring i taklampa. Kjempegøy å få lov til å dekorere til Halloween! =)

Vi laget det meste av dekoren selv, men fra gammelt av har vi noe Halloween-dekor. Blant annet et par figurer som går på batteri – sånn som dette skjelettet som prater og beveger på seg – VELDIG populært hos unga =) (kjøpt i USA for mange år siden)


Som nevnt tidligere laget vi det meste av dekoren til halloweenfesten selv (spesielt utendørs, bilder kommer) – men noen ting har vi hatt ifra tidligere – og jeg kjøpte en ting som vi var veldig spente på å teste ut… Nemlig en bitteliten tåke-maskin!! Jeg har alltid syntes det har sett så utrolig kult ut med tørris osv, men aldri turt å teste det ut. Dermed var det veldig spennende da jeg kom over elektrisk-tåkemaskin!! Jeg har lest om dette for lenge siden, og lurte på å ha dette ute i dammen da jeg laget istand damm i hagen vår der vi bodde før. Men det er lenge siden, og jeg klarte ikke den gang å oppdrive hvor jeg skulle få tak i det. Men i dag finnes jo alt på ebay, haha!

Gutta var helt i hundre da vi testet den ut!

Det er altså en bitteliten sak som legges i en skål med vann, så kobler man ledningen i strømmen og den omgjør vannet til “heksebrygg”! =) Vi brukte en gammel heksekjele vi allerede hadde (typisk plast-halloween-bøtte til 10,- på Nille/Europris, men kjøpt for en del år siden) som gryta vår, så plasserte vi et blinkede lys nederst (kjøpt på Rusta, lite batteridreven halloweenlykt som skifter masse farger) og plasserte en skål med vann over denne. Dvs lykten plasserte vi inni en pose oppi en skål for å beskytte mot alt vannet. Så var det bare å legge tåkemaskinen oppi og starte heksebrygget!

(Jeg kjøpte denne tåkemaskinen, for de som lurer)

Jeg ønsket ikke at barna skulle leke med heksebrygget, dermed plasserte jeg det høyt opp slik at de ikke rakk opp, samt hadde litt telys rundt osv så ingen skulle ville leke med det =) Foran heksebrygget plasserte jeg mine to drikkedispensere som vi alltid bruker i bursdager osv – disse fylte vi med rød saft, eller dvs “blod”… =) Jeg hadde jo laget klart massevis av hodeskalle-isbiter og bein-isbiter, men de glemte jeg selvsagt helt bort under festen, haha!

Som litt ekstra pynt plasserte vi et par plast-skjeletter på toppen av drikkedispenserne. Dette er samme type skjelett som Lukas plasserte i lyskrona, jeg har bare dekorert de med en glitter til en av gangene jeg var på besøk hos God morgen Norge i forbindelse med Halloween


På ebay hadde jeg også bestilt lite plast-effekter, blant annet dette WARNING-sperrebåndet. Rimelig og effektfullt!

På ytterdøra teipet vi fast litt mer plast-dekor fra ebay, i tillegg klippet vi striper av en søppelsekk som vi teipet fast over døra – dermed ble det en litt “creepy” følelse å skulle gå inn i gangen… Gutta digga det, hihi! Inni skyvedørsgarderoben hadde vi også satt igang ipad´n med å spille skikkelig skumle lyder – men dessverre var det såpass høylytt under festen at det ikke var så lett å høre det, haha! Men idèen var kul da =)

Plast-silhouetter til vinduene, superkult utenfra!! FestFabrikken har tilsvarende disse, der har vi blant annet “pulverheksa” fra tidligere år =) Her henger det også flere av spøkelsene vi laget, de skulle egentlig få lys inni seg og henge ute – men det rakk vi visst ikke, så de ble bare hengende!

Siden det var så mange barn samlet på en gang laget jeg og gutta istand litt stasjoner rundt omkring i huset, samt dette skiltet sånn at de enkelt kunne se hva som fantes rundt omkring. Det fungerte UTROLIG bra!! Frister definitivt til gjentagelse =) Og ikke minst ble det mye mindre opprydding etterpå, da ble det ikke til at alt av leker ble dratt utover slik det gjerne blir i bursdagsfeiringene.

Vi rulla en “Halloweengrøsser” (Hotell Transylvania, haha!) som kino – dermed kunne barna ta seg en liten pust i bakken om de følte behov for det. Det var veldig populært! Barna satt der gjerne ikke så lenge av gangen, men da kunne de koble litt av om de ble slitne feks =)

Phui, da tror jeg at jeg har vært innom det meste av av dekor innendørs??

Håper innlegget kan være til inspirasjon!

Vi storkoste oss masse!! =)

Bilder av DIY pynt utendørs kommer =)

Med ønske om en herlig dag videre!

Stor klem ♥

// mer inspirasjon til halloween finner du dette samlet HER

// kjøpt boka vår JukseSuperMamma HER ! =)


1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...