{ Happy new year! }

2016 // #takknemlig

✭ Hjertelig tusen takk for et FANTASTISK 2016! ✭

Tenk at det allerede har blitt nyttårsaften – dette året har virkelig forsvunnet raskt! =) Jeg håper du får en NYDELIG dag i dag!!

I dag har jeg lyst til å takke utrolig masse for et fantastisk år – hjertelig tusen takk til alle jeg har vært så heldig å få bli kjent med gjennom året, og alt det spennende jeg har fått oppleve! ♥ På slutten av året synes jeg det er herlig å titte tilbake på alt som har skjedd gjennom året og se hvor utrolig masse det er som jeg er takknemlig for ♥

tonerosedesign-2016-hoydepunkter

Det var ikke så enkelt å velge ut bilder til en liten collage, men jeg plukket ut noen få bilder som er opplevelser jeg kommer til å huske godt fra 2016 =)

Selvsagt måtte det bli et bilde som representerer kakekurs!! Jeg elsker å få lov til å holde kurs, det er en ære at så mange har lyst til å være med på kurs. Ikke bare er kurs knallfine dager hvor jeg får lov til å bli kjent med massevis av herlige mennesker og vi storkoser oss MASSE – men det å få oppleve at alle får til så mye de ikke trodde de skulle få til, og se hvor stolte alle blir av det de lager. DET er stort for meg – en ære!!!

Det måtte selvsagt også bli et bilde av boka vår JukseSuperMamma! SÅ moro at så mange har kjøpt boka, og ikke minst så utrolig stas med alle de fantastiske tilbakemeldingene. Kjempetakknemlig! I våres var jeg så heldig å bli invitert på God morgen Norge sammen med JukseSuperMamma-crewet i forbindelse med boklansering hvor vi viste frem enkle tips fra boka til karneval-sesongen. Veldig stas å få lov til å komme på besøk sammen med verdens beste tvillingsøster, niese og egne barn =)  Jeg ble også spurt om å stikke innom igjen i oktober og vise frem enkle tips til søtsaker/dessertbord til Halloween – alltid like koselig! ♥

I 2016 fikk jeg plutselig melding fra en venninne om at jeg var på tv – da var det innspillingen av Unge Mødre som plutselig kom på skjermen. Dette ble spilt inn for leeeenge siden, men moro å endelig se klippet dermed ble det et bilde av det også. =)

Dette året har jeg jobbet masse med å designe trykksaker til ulike kolleksjoner for Japan Photo – og endelig er det såvidt mulig å bestille ferdige produkter. Jeg gleder meg enormt til flere kolleksjoner blir lansert og produkter kan bestilles enkeltvis og i pakke. Spennende!!! Jeg har også designet ulike dessertbord gjennom året noe jeg synes er herlig å få lov til å gjøre, i collagen er det med et bilde av dessertbordet jeg laget istand til boklanseringen til boka Føkk Lykke av Marte Frimand-Anda =)

Noe annet jeg syntes var litt moro i 2016 var at lokalavisa tok kontakt og ville skrive om meg, tidligere har jeg vært så heldig å få være i VG osv, men aldri tidligere lokalavisa. Så det var selvsagt litt stas! =)

Det siste større prosjektet jeg har jobbet med i 2016 var vår lille juletrailer som jeg laget i samarbeid med CasaKaos – ho-ho-ho! MYE jobb, men også utrolig mye moro!! Jeg var så heldig å ha et fantastisk team på laget, hjertelig tusen takk alle sammen!!

Phui, tror det var noen av høydepunktene raskt oppsummert. Er det rart jeg er takknemlig?? Tusen hjertelig takk for at jeg får lov til å drive med dette!! ♥

img_5639-3

Privat er nok det som har preget 2016 aller mest det at vi har virkelig fått flyttet inn i nye huset vårt, selv om alt var på plass før året begynte har vi brukt dette året på å få huset til å fungere supert for oss, male, pusse opp, rydde ut osv osv. Vi trives bare bedre og bedre! ♥

Av opplevelser sammen med familien i 2016 var Midtsommerfeiringen vår i Sverige helt fantastisk – og selvsagt turen til tvillingsøsteren min sammen med småtassene i sommer =)

pa-stranda

Utrolig takknemlig for et herlig 2016 ♥

…nå gleder vi oss masse til å se hva 2017 vil bringe!!

Jeg håper du får en VIDUNDERLIG nyttårsfeiring i dag – og at du har mulighet til å kose deg masse sammen med familie eller venner, eller begge deler!

✭ HAPPY NEW YEAR ✭

Stor klem!

// oppsummering 2015 finner du HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...