Herlig!

IMG_1640

Velkommen til ToneroseDesign ♥ På søndag koste jeg meg med pepperkakebaking sammen med smågutta – kjempekos!! Nye stjerneformer ifra FestFabrikken måtte såklart testes ut – og de var supre til små barnehender. Settet består av tre stjerner i ulike størrelser, nå gleder vi oss til å bygge juletre av alle stjernene vi har laget (stable flere stjerner over hverandre så blir det et lite juletre-supersøtt!) I kjent stil deler vi gjerne prosjektene våre litt opp – når minstemann ikke er fylt to enda fungerer det best med korte økter. Fulle av massevis av latter og herlige smil! Minstemann syntes nemlig det var aller mest stas å teste ut smaken på pepperkakedeigen – og lo rått hver gang jeg spurte hva han drev med.. Lille skjønningen vår! Storebror på tre år laget ivirg stjerner, og var kjempeflink! ♥ Klikk deg videre for å lese mer…

Untitled-1

Vi har veldig enkelt kjøpt ferdig pepperkakedeig – lettvint og gøy! (og godt, hihi) Gleder meg til etterhvert å kunne vise frem guttas små pepperkakejuletrær til dere! ♥ Stjerneutstikkerne kommer som nevnt ifra flotte FestFabrikken – som åpner nettbutikk nå i desember. Jippi!! De har massevis av herlige fest-artikler – feks NYDELIGE papirsugerør i alle varianter. Overhodet ikke en favoritt hos meg som er så glad i å ordne istand kakebord! hihi.

IMG_1649

Vi har ikke funnet frem julepynt enda, venter gjerne med det til 1.Desember. Men adventskalenderen tenkte jeg å finne frem – det er jo allerede tid for å fylle den! Er du vant til julekalender? Kjøpe ferdig eller lage selv? I år tenkte jeg å blant annet finne på litt gøy jeg og mannen min kan gjøre sammen med gutta, som vi kan putte i noen av kalenderposene – feks akedag etc! ♥ Planen var egentlig å ha disse stjerneutstikkerne i en av gavepose i julekalenderen m/lapp om bakedag – men de varte visst ikke helt til desember! hihi. Jaja, det blir nok mer baking når desember kommer uansett tenker jeg!

Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min i dag – jeg håper du får en NYDELIG dag! Her hos oss har det snødd masse i natt, til guttas store begeistring!

(Festfabrikken åpner i desember – men du finner de på Facebook allerede)

Stor klem,

tonerose underskrift

2 Comments

  • Famma on November 27, 2012

    ååååååååååå herlige gutter ❤❤❤ Så utrolig moro med pepperkakebaking. Vi bakte jo da de var her sist, og de var såååå flinke. Det var utrolig lite svinn av kakedeig, men den minste luringen prøvesmakte LITT, hihi. Moro å være farmor til disse to!

    • Tonerose on November 27, 2012

      Hihi, ja den lille pøbelen er en smule rask der.. hihi!! Kjempestas å bake pepperkaker, Lukas fortalte ivrig om alt dere hadde laget forrige gang – superstas! ❤

Leave a Reply