{ idèmyldring // halloween // GMN // dessertbord }

KL5A8407 kopier

{ sølvplettfat: vintage // glitterkartong: spania // flaggermus: IKEA // edderkopp:Nille // bling,glass,sugerør:FestFabrikken } 

Jeg håper du har en nydelig torsdag i dag! I går var jeg så heldig å være avgårde hele dagen med åpent kakekurs hos Nopro Vekst i Notodden – hjertelig takk for en HERLIG dag jenter, knallgøy! Også sååå masse lekre blomster dere laget, kjempegøy ♥ Dagen i dag har forsvunnet i å forsøke å tømme mailinnboksen, håper å få svart på alt iløpet av morgendagen. Desverre rekker jeg ikke over facebook osv, så send gjerne mail – der kommer jeg alltid i mål, selv om det til tider desverre kan ta litt tid. ToneroseDesign@gmail.com Tusen hjertelig takk for alle henvendelser ♥

Har du planer om å feire Halloween i år? Har du barn? Pleier dere gjøre noe ut av denne dagen? Jeg har jo to småtasser, og vi synes det er kjempegøy å gjøre litt ut av Halloween – gutta ELSKER å få besøk av mange utkledde barn denne dagen, og synes det er stor stas å få dele ut godteri. De sitter i vinduet og følger med, og blir så glade når de oppdager noen som nærmer seg huset, herlig! ♥

Jeg er igang med å idemyldre litt til et dessertbord til Halloween i år, jeg er nemlig så heldig å være invitert tilbake til God morgen Norge denne dagen ♥ …og da er det jo klart det krever litt idemyldring! Alltid stas med noe nytt og spennende. Veldig takknemlig for å bli invitert tilbake igjen, dette blir GØY! (ekstra stas er det at herligste Lise blir med meg denne gangen også, woop woop ♥ ) Jeg har selvsagt MANGE idèer allerede, og planen er at det vil bli noe tilpasset både barn og voksne. Selv om jeg har mange idèer/planer er jeg alltid takknemlig for innspill, så om DU har tips til hva jeg burde ha med er det stas om du vil sende meg en mail ♥ Bildet er bare tilfeldig litt hva jeg hadde i hus av stash fra før, ser for meg at det må være mer barnslige innspill også – må nok ut på litt shopping etterhvert ja, gleder meg!!

Ønsker deg en fortsatt DEILIG torsdag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...