…ikke lenge før nå!

Tone og Daniel fleeceklær

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Husker du at jeg for en stund tilbake nevnte at jeg hadde storkost meg med masse fotografering sammen med tvillingsøstra mi Elisabeth?  Til syboka hennes? Vel, nå er det ikke lenge før den kommer! Gleder meg SÅ til å se den ferdig! ♥ Boka er beregnet på de som ikke har sydd så mye (eller ingenting!) tidligere – og er også herlig inspirasjon til de litt mer erfarne. Hun viser trinn-for-trinn lettsydde klær (og litt mer tidkrevende), både til barn og voksen. Personlig liker jeg aller best de vintage velour kjolene hennes med masse blonder – og supernusselig er det jo med matchende til mor og datter! hihi. Gleder meg til å vise bilder av disse etterhvert!

fleece klær IMG_3721

Da jeg tidligere viste frem dette søte lyseblå+brune fleecesettet hun sydde til lille Daniel lovte jeg etterhvert å vise frem den matchende kjolen hun sydde til meg – så her kommer den! Boka heter forresten “Syglede for mor og barn” – og forlaget er Exlibriz for de som lurer på det ♥

Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom hos meg i dag – jeg håper dagen din blir MAGISK!

Stor klem,

tonerose underskrift

4 Comments

 • Carina on November 23, 2012

  Utrolig fine matchende fleecesett!!! Får til og med meg lyst til å sy! Og jeg kan IKKE sy… Men må nok kjøpe den boka ja:o) (Har jo selvfølgelig hørt om den før;o)) Si ifra når den kommer ut!

  • Tonerose on December 2, 2012

   Hei Carina,

   Hihi, så bra! =) Disse hadde du garantert fikset!

   Så gøy! Jepp, jeg sier ifra når den er å få tak i jeg må vite! =)

   Stor klem!

 • Trine on November 13, 2012

  Hei Tone,
  søte bilder. Når kommer boka og hvor kan den kjøpes? Og hvor er Elisabeth nå?;) Hils fra meg da!!!

  • Tonerose on December 2, 2012

   Hei Trine!

   Hihi, takk! =) Boka kommer nå snart – har ikke dato på når den er å få tak i – men det er like før =) Elisabeth kommer til å være hos mamma i jula! Takk, det skal jeg! Håper alt er bra med dere!!

   Stor klem!

Leave a Reply