Kake til barnebursdag – en sniktitt!

IMG_0287 lego kake
Velkommen til ToneroseDesign! ♥ I helga bakte jeg en annen kake også, på søndag var vi nemlig i barnebursdag til herlige lille nevøen min! Tenk at han allerede er rukket å bli TO år!! Da han fylte ett laget jeg noen Drømmehagen-cupcakes, i år var festens tema LEGO! …og da måtte det såklart bli en legokake! hihi. I kjent stil ble det litt detaljer… Skikkelig barnekake, i KNALLE farger!  Bildedryss kommer i morgen! Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min i dag, jeg håper dagen din blir ENESTÅENDE!! ♥ Stor klem!
tonerose underskrift

6 Comments

 • anneskreativesider on June 13, 2012

  Dette er jo bare fantastisk , Du er så dyktig ..
  Morrom og følge deg og bloggen din .

 • Tonerose on June 9, 2012

  Hei Charlott,

  HIhi, så bra! Da kunne det ikke passet bedre! 🙂 regner med at det kommer litt mer legotemabursdag her inne etterhvrt, knipsa litt bilder av alt i selskapet!

  Jeg har brukt marsipan til å lage legoklossene – i knalle farger!

  Stor klem!

 • Tonerose on June 9, 2012

  Hei Susann,

  Så koselig!! 🙂

  Kjempegøy med 3årsdag, cake pops blir nok knallsuksess!! Så gøy at du er blitt inspirert, kos deg med bursdagsforberedelser!

  Takk for det, håper du også har en herlig dag!

  Stor klem!

 • Charlott on June 7, 2012

  Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

 • Charlott on June 7, 2012

  Dette blir god inspirasjon.. mellomste gutten i huset bestilte nemlig Lego bursdag for 1/2 år siden. Så her er planleggingen i full gang. 🙂 Hva bruker du til å lage legoklossene?

  Klem C

 • Gravide englemammaer on June 7, 2012

  WOWW!!! Gleder meg til å se!!! Du er fantastisk flink!! Min datter blir 3 år neste lørdag. Så nå skal jeg for første gang prøve meg på Cake pops Må øve litt før den store dagen;) Du har inspirert meg og jeg skal bruke din oppskrift:) Ha en fin dag! Klem fra Susann

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...