{ Kakekurs // Kongsberg // Martines Landhandleri }

Blomsterkurs 1 roser calla liljer nellik

Jeg håper du har en HERLIG påske! ♥ Selv koser jeg meg masse sammen med familie, og står på farten til mer familiebesøk akkurat nå. Men først ville jeg titte innom og minne om at jeg snart kommer til KONGSBERG og holder kakekurs, søndag 12 april! Det blir også denne gangen i Kongsbergs herligste butikk – Martines Landhandleri ♥ Klikk HER for mer informasjon om kurs i Kongsberg993810_728843910529933_5914405020294536965_n

Det blir blomsterkurs 1 hvor vi lager vakre roser, nelliker, cala liljer osv av marsipan – og på ettermiddagen blir det trekke-kake-kurs hvor vi legger marsipanlokk og pynter vakre kaker. Kjempestas om DU har lyst til å være med! Legger ved et bilde ifra forrige kursdag i Kongsberg – sjekk kakene!! Du trenger IKKE mye erfaring for å være med på disse kursene, vi er få på hvert kurs slik at alle får god oppfølging. Send meg gjerne en mail om du lurer på noe ♥kakedekorering trekk og dekorer kakeHåper å treffe DEG på kurs ♥

Ønsker deg en fortsatt nydelig påske!

Stor klem ♥

1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...