{ kakekurs // kongsberg // Martines Landhandleri }

kurs kongsberg copy copy

Happy søndag!

Jeg håper DU har en STRÅLENDE søndag! I dag er jeg så heldig å få tilbringe dagen alene med mine to små prinser, dermed er planen massssse kos og litt hobbyprosjekter selvsagt! ♥ Neste søndag er jeg i Kongsberg i flotte Martines Landhandleri, da blir det nemlig 2x kakekurs. GLEDER meg!! Disse kursene passer perfekt for deg som ikke har så masse erfaring ifra kakedekorering ifra tidligere ♥ På formiddagen 10-14 blir det blomsterkurs 1 – du finner mer informasjon om dette kurset HER. På ettermiddagen 15-19  blir det trekke-kake-kurs du finner mer info om dette kurset HER.

Kjempestas om DU har lyst til å slenge deg med, for påmelding send en mail til ToneroseDesign@gmail.com – mail merkes med “kurs Kongsberg”

Ønsker deg en vidunderlig søndag!

Stor klem ♥

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...