{ Kakekurs // modelering marsipanjente // FestFabrikken Eiker }

IMG_5706

Phui, de siste dagene har totalt forsvunnet! Tipper du også har travle dager for tiden  ♥ Jeg tenkte det var på tide med en liten oppdatering i dag ♥ Jeg var så heldig å komme meg hjem ifra jobbturen min i Spania – må ærlig innrømme at jeg var bittebittebittelitt nervøs for at flyet hjem skulle bli innstilt. Jepp, jeg reiste Norwegian – ik! Heldigvis var jeg ikke en av 25.000 som ble påvirket av streiken. Phui! Dermed dro jeg hjem ifra tvillingsøstra mi tiiiiidlig morgen/natt, ble hentet av verdens beste mamma på flyplassen – og deretter var det avgårde og hente alt til kakekurs – og rigge istand for kvelden. ♥

IMG_5642

Denne dagen var det kurs i nyåpnede FestFabrikken Eiker i Mjøndalen! PERFEKT sted for kurs, vi storkoste oss virkelig!! Om du ikke har vært innom FestFabrikken har de såååå masse lekkert – anbefales så absolutt! FestFabrikken leier også ut VIP stolper osv – stas å kunne ønske velkommen slik ♥ (kjøper du varer i nettbutikken får du bittelitt rabatt med kode ToneroseDesign)

IMG_5639

Stoler, bord, trekk og sløyfer fra Festfabrikken ♥ Jeg rigget istand til kveldens kurs i butikken, og jammen kom det mange herlige jenter innom mens jeg rigget og slo av en prat. Kos! Jeg kom AKKURAT i mål med forberedelsene før jentene kom ♥ En HERLIG gjeng jenter på kurs – HJERTELIG tusen takk for en vidunderlig kveld jenter!! Flere av jentene har vært på andre kurs hos meg tidligere, det er selvsagt ekstra stas! (og ikke minst at så mange kommer så langveisfra for å være med på kurs – en ære!)

IMG_5672

Hjertelig tusen takk Hanne, Lise, Eva, Heidi, Julie og Sølvi – heldige meg som fikk lov til å tilbringe kvelden sammen med dere! ♥

#takknemlig!

IMG_5708Sjekk de jentene! ♥

Det er vanskelig og tidkrevende å modelere mennesker, det er ikke gjort i en håndvending. Heldigvis er det veldig gøy! Dette kurset er ganske intenst da det tar tid å modelere noe som gjerne skal være symmetrisk og detaljert, så man blir bittelitt utslitt etterpå ♥ Igjen – hjertelig takk for en vidunderlig dag vakringer! Må også få lov til å takke for så koselige tilbakemeldinger – utrolig stas å bli tagget på instagram og facebook i etterkant med bilder ifra kurs fra fornøyde flinke deltakere – hjertelig tusen takk jenter, det setter jeg utrolig stor pris på! (og superhyggelige mailer – dere er best!) Er det rart jeg elsker jobben min??

Jeg var hjemme langt over midnatt etter endt kurs (tar bittelitt tid i opprydding osv etterpå) – dermed ble det null pc-tid. Men jeg har kommet igang med svaring på mail osv – håper å få svart alle iløpet av kort tid. Tusen takk for DIN henvendelse! Send meg gjerne mail om du lurer på noe, ToneroseDesign@gmail.com – facebook-innboksen osv rekker jeg desverre sjeldent over.

Jobbreisa til Spania/tvillingsøstra mi var stor suksess – vi fikk gjort massevis! Dermed går det fremover med boka, jeg gleder meg til å komme igang med redigeringen av alle bildene vi knipsa, samt skrive mer. Du skulle sett oss der vi løp rundt fra photoshoot til photoshoot, skal si det går unna når vi jobber sammen. Det ble ikke så mange timene søvn den siste uka – men det var utrolig gøy!

 Kjempespennende med boka! #JukseSuperMamma ♥

Har du lyst til å være med på kakekurs finner du kursoversikten HER – jeg reiser rundt og holder kurs. Vi har det UTROLIG gøy, og det finnes ulike kurs så om du har null erfaring med kaker fra tidligere er det feks perfekt med basic-kurset hvor du garantert lager en nydelig kake ♥ På søndag blir det blomsterkurs 1 og trekke-kake-kurs (basic-kurs) i Askim i Albertines Verden – obs, få plasser igjen. Neste søndag kommer jeg til Kristiansand – da blir det etasjekakekurs med vakre utsmykkede fantasiblomster!

Stas om DU har lyst til å være med!

Ønsker deg en fantastisk vårdag videre ♥

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...