{ Kanelchips & fruktsalsa // Oppskrift }

Nam!

Som jeg tidligere har nevnt har vi gjerne hatt litt større variasjon i innholdet på dessertbordet de siste gangene vi har feiret bursdager, etter livsstilsendringen vår har vi hatt litt mer fokus på dette. Vi spiser masse søtsaker fremdeles, men vi velger oftere sunnere varianter. Dermed måtte jeg prøve meg på litt mer nytt da vi inviterte til selskap for Lukas! =)

Jeg laget kanelchips og fruktsalsa!!

UTROLIG deilig, dette gjentar vi gjerne!

Jeg søkte litt rundt på nettet etter inspirasjon, og fant ulike varianter av denne oppskriften. Dermed kjøpte vi inn litt ulik frukt vi liker godt og prøvde oss frem. Enkelt, sunnere og veldig deilig!

Fruktsalsa´n lages ved å kutte opp ulik frukt og bær i små biter og blande. Superenkelt! Jeg kuttet gule epler i små biter, samt vannmelon, bringebær og jordbær. Mengde tilpasser du selv etter hva du liker, jeg tror jeg brukte to små epler, ca en kvart stor vannmelon, en halv kurv jordbær og en kurv bringebær? Sånn ca? =) Da jeg hadde kuttet opp alt i små biter blandet jeg det sammen, og klemte ut litt sitronsaft over salsaen. Deilig!! La gjerne salsaen stå noen minutter før servering =)

Kanelchips laget jeg ved å bruke tortilla-lefser, såå enkelt! Bruk vanlige, eller grovere variant for et sunnere alternativ. Spray de med litt matolje og og bland sukker og kanel sammen som du deretter drysser over på begge sider av lompene (vi brukte sukrin istedenfor sukker da vi testet ut) Kutt til små trekanter av lompene ved å bruke et pizzahjul og kutt opp som en liten pizza =) Fordel chipsene utover en bakepapirkledd plate og stek forsiktig i ovnen på ca 150 grader i 8-10 minutter (følg med på de, kan variere fra ovn til ovn. Kan også stekes på litt høyere varme men blir da raskere klare)

NYT! =)

Stor klem =)

//flere oppskrifter samlet HER

// mer om livsstilsendringen HER

// alle innlegg fra Pokémon-bursdag vil du finne samlet HER

// lær å senke skuldrene – kjøp boka vår JukseSuperMamma!

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...