Kjeks/småkaker på pinne – Hello Kitty ! {Tips til barnebursdag}

hello kitty kjeks på pinne bursdag IMG_8833
Velkommen til ToneroseDesign ! ♥ Jeg fikk nylig en forespørsel om hvordan jeg hadde laget Hello Kitty pinnene jeg hadde på kakebordet (her og her) til min skjønne niese Daniela, og da oppdaget jeg plutselig at disse har jeg jo helt glemt å blogge! Snakker om! hihi. Uansett, det jeg ville frem til i dag – er at det å lage slike småkaker/kjeks på pinne er STOR suksess, spesielt i barnebursdag. Det som er flott er at du kan lage slike i alle mulige varianter, og tilpasse de til ethvert kakebord/bursdagstema. Jeg har brukt pepperkakeustikker for å få fasongen på kjeksen, og slike utstikkere finnes i noen varianter kan man si…! ♥ Helt toppen! I morgen kommer trinn-for-trinn på hvordan jeg laget akkurat disse, håper du har lyst til å titte tilbake da! Hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min i dag, det synes jeg er kjempestas!! ♥
Måtte dagen din bli DEILIG!! ♥ Stor klem!
tonerose underskrift

4 Comments

 • Tonerose on May 19, 2012

  Hei Cecilie G,

  Åh – jippi jippi jippi!!! Gleder meg SÅÅÅÅ til å se! Ovrbevist om at det ble KNALLbra!! ♥

  Så koselig at du synes hello kitty pinnene er søte! :o)

  Jeg håper du får en HERLIG dag!

  Stor klem!

 • Tonerose on May 19, 2012

  Hei Marianinfo,

  Bare koselig! ♥

  Hmm, det var rart – jeg gjorde et søk nå – og disse dukket opp.

  http://www.ebay.com/sch/Kitchen-Home-/13905/i.html?_stpos=&_sop=15&_fcid=154&gbr=1&_localstpos=&_nkw=hello+kitty+cutter&_clu=2

  Da er det bare å velge å vrake! :o) Noen av de er bittebittesmå, så vær obs på størrelsen på hva du velger! Vet ikke hvor mye du har shoppet på ebay,men varer som kommer ifra asia og feks med gratis frakt kan gjerne ta laaaang tid før kommer. Om du skal ha de til 28mai så tror jeg jeg vill sjekket hvor de kommer ifra og evt valgt noen hvor du betaler litt for frakten – for at den forhåpntligvis kommer hit i god tid!

  Lykke til, og kos deg masse med forberedelsene! Så snill du er som vil lage dette til niesene dine!!

  Stor klem!

 • Cecilie G on May 18, 2012

  Kjempesøte : ) Gleder meg til å se hvordan du lager de.

  Jeg gjennomførte mitt lille isbord i går, og ble ganske fornøyd med resultatet. Tenkte jeg skulle maile det bilder.

  Ha en fin kveld : )
  Cecilie

 • marianfo on May 18, 2012

  Hei !! Så fint att du kommer med innlegg om de Hello Kitty kjeksene imorra da :-))
  Tenkte å lage de til mine Twins niesers bursdag 28.mai. Du sa du kjøpte sånne utstikkere på ebay men kan ikke finne de der.. Mvh Marianne fra Trondheim 🙂

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...