{ Klassebursdag // Emojiparty // Borddekking }

Oj!

Jeg oppdaget akkurat disse bildene fra klassebursdagen til Lukas, jammen hadde jeg kommet så langt som at jeg hadde lagt de inn på bloggen – men ikke lengre enn dit, haha! Dermed tenkte jeg det virkelig var på sin plass at jeg skrev noen ord og delte disse – bedre sent enn aldri, hihi!

Da Lukas hadde bursdag sist hadde vi som vanlig familiebursdag og barnebursdag, du finner bilder fra familiefeiringen HER – alle innleggene fra Emoji-bursdagen finner du forøvrig samlet HER

Barnebursdagen feiret han sammen med to andre gutter i klassen – det var kjempedeilig!

Dermed var det ekstra koselig å planlegge og gjennomføre feiringen, og ikke minst selve bursdagsfesten var enklere å gjennomføre med så mange voksne. Kjempedeilig, anbefales absolutt! Det gjør vi veldig veldig gjerne igjen! =)

Lukas leiker mye med både guttene og jentene i klassen, dermed inviterte vi denne gangen alle sammen – og jammen var det litt ekstra barn i tillegg.

Fullt hus! =)

Som du ser er det en herlig blanding av bord og stoler, haha! Jeg har som vanlig brukt nervøs fløyel – stoff fra Jysk som duk, dette synes jeg er superenkelt til alt bra barnebursdager, til dessertbord og alt mulig annet. Rimelig og enkelt – og ikke minst; ingen stryking! =)

Siden det ble så mange barn gjorde jeg det litt ekstra lettvint for oss ved å fylle flasker med kaldt vann som jeg plasserte på hver kuvert. Vi hadde i tillegg brus og saft, men da hadde alle barna vann å drikke – og kunne få noe annet ved siden av om de ønsket det. På denne måten går det gjerne litt mindre søt drikke også =)

Gratis print av emoji-spå finner du HER

Gratis print av flaskelapper finner du HER

Siden det da var tre bursdagsbarn – og maaaaaaange gjester fant vi ut at det kanskje var enklest om barna hadde hver sin kurv som alle gavene ble plassert i da gjestene kom, også kunne de kose seg med gaveåpning etter at festen var over i litt rolige omgivelser. Det var FULL RULLE hele tiden mens gjestene var her, så det fungerte veldig fint å gjøre det på denne måten =)

Jeg hadde ordnet istand litt ulike aktiviteter rundt i huset i forkant, og laget et “veiskilt” ved trappa som viste hvor de ulike aktivitetene i huset befant seg. Dette har jeg gjort tidligere til Halloweenparty med klassen – og det fungerte såpass fint at det var greit å gjenta det nå som det ble fullt hus igjen =)

Dermed kunne barna bevege seg fritt rundt i huset og gjøre det de hadde lyst til, men samtidig var det litt ulike aktiviteter rundt omkring som det var enkelt å gå igang med om de hadde lyst =)

Jeg glemte visst helt å knipse bilde av skiltet, men de ser det såvidt til venstre i bildet under – alle de gule skiltene der peker opp/ned hvor det er ulike aktiviteter, også står det nye skilt der hvor det er noe å gjøre =)

Nei, jammen fant jeg bilde! =)

Litt ulike stasjoner spredt rundt i huset, veldig kjekt når det er så mange barn samlet på en gang.

Emoji-tatoveringene kjøpte jeg forresten på ebay for lenge siden, for de som måtte lure på det =)

Ellers pyntet jeg og gutta litt rundtomkring i huset med emojiballonger =)

Den gamle tegne-tavla til gutta plasserte vi ute ved gangstien opp til huset, koselig med en liten melding for å ønske alle velkommen =)


Vi hang også opp noen vimpelrekker med diverse emojier på =)

For å lage litt ulike stasjoner rundt omkring i huset flyttet jeg litt rundt på møblene i stua, jeg delte opp sofaene slik at det ble en liten sofa som kunne stå borte ved all legoen til gutta – og de to sjeselongene ble plassert ved siden av hverandre midt i stua – til å kunne se kino i! =)

 Filmen som rullet under bursdagen var selvsagt emoji-filmen, hihi!

Veldig kjekt med en film som rullet og gikk siden det var så mange samlet på en gang, om noen av barna syntes det ble litt intenst kunne de bare ta seg en liten pause og sette seg ned her noen minutter =)

Da tror jeg at jeg har vært innom det meste?

Det anbefales definitivt å gå sammen flere barn for felles bursdagsfeiring! =)

Tusen hjertelig takk for en knallfin dag!! =)

Du finner alle innlegg med tips til emoji-bursdag samlet HER

Ønsker deg en DEILIG dag videre!

Stor klem =)

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...