Kremmerhus i flaggets farger // Gratis print // 17. Mai

Da kommer som lovet litt gratis print fra dessertbordet jeg nylig delte her på bloggen – i dag blir det søte kremmerhus i flaggets farger =) Du finner blogginnlegg av dette dessertbordet HER.

Dette dessertbordet designet jeg litt annerledes enn tidligere dessertbord til 17.Mai – dette var det mer partystemning over, hihi! Dermed tenkte jeg det kunne passe å designe trykksakene med litt glitter-effekt, og slik ble det! =)

Klikk på bildet over slik at det blir større og egner seg bedre til utskrift. Skriv deretter ut på hvit kartong størrelse A4 – bruk gjerne glosse fotopapir slik jeg gjorde, da blir fargene kraftige og flotte =) Klipp rundt firkantene, og rull sammen til søte små kremmerhus. Fest sammen med teip feks, jeg brukte dobbeltsidig teip på innsiden.

Enjoy!

Stor klem =)

Masse inspirasjon til 17.Mai samlet HER

Bildedryss av dette dessertbordet finner du HER

Mer gratis print samlet HER

Oppskrifter HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...