{ Kule skilt til Paw Patrol kake – enkel og dekorativ pynt // Gratis print }

Søte små skilt er genial pynt i barnebursdager!

Personlig er jeg veldig glad i å lage detaljrike designkaker – men dette tar ekstremt (!) mye tid dessverre. Dermed pleier jeg nå gjerne å lage enkle løsninger til kake til barnebursdager til gutta, også bruker vi heller tiden jeg ellers ville brukt på å dekorere en designkake til å lage morsomme ting til bursdagen, gjerne sammen med gutta. Det kan være alt fra å lage pinjata, til morsom dekor av ballonger, rebus, spå eller annet sprell barna kan finne på mens de sitter ved bursdagsbordet osv.

Dermed er små skilt tilpasset temaet perfekt dekor på kake! I ekte JukseSuperMamma-stil, hihi =)

 

I bursdagen til Daniel laget vi en sjokoladekake, denne dekorerte jeg med smelta sjokolade som en dripcake, dekorerte med masse fargerik strøssel og søte små Paw Patrol – figurer og lys – raskt og enkelt! Daniel er veldig glad i sjokoladekake, mens vi voksne gjerne heller spiser pavlova osv, dermed bakte jeg pavlova også – og denne dekorerte jeg med mange små skilt med bilder av Paw Patrol – figurene, raskt, enkelt og dekorativt! =)

Klikk på bildet under, da blir det større og egner seg bedre til utskrift. Print gjerne ut på glossy fotopapir slik jeg gjorde, eller bruk vanlig hvit kartong a4 størrelse. Klipp rundt figurene, og teip disse fast til papirsugerør som du klipper i ønsket lengde, eller evt grillpinner. Jeg brukte søte papirsugerør fra FestFabrikken =)

Jeg printet ut figurene i litt ulik størrelse, jeg brukte noen av skiltene til pavlova-kaka, noen som dekor i gelè og mandelkjernepuddig, og noen som dekor på cupcakes – her laget barna de fleste selv =) 

De minste figurene/skiltene teipet vi fast til tannpirker/coctailsticks =)

Du finner bildedryss av dessertbordet HER

…og bildedryss av borddekkingen HER =)

Det var det hele! =)

Kos deg masse med planlegging & forberedelser til barnebursdag ♥

Ønsker deg en DEILIG dag videre!

Stor klem =)

// alle innleggene fra Paw Patrol bursdag vil du etterhvert finne samlet HER

// Masse bursdagsinspirasjon finner du HER

// Kjøp boka vår JukseSuperMamma HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...