{ kurs // mobilbilder // Halden }

bilde 1-7

Forrige helg var jeg så heldig å være invitert til vakre Halden av Lena/Bursdagsbordet – hjertelig takk for en HERLIG helg jenter! Jeg storkoste meg sånn sammen med dere!! ♥ 

bilde 2-8

På lørdagen koste vi oss med veskekakekurs, søndagen var det blomsterkurs og modeleringskurs. FOR noen herlige jenter, er det rart jeg elsker å få lov til å holde kurs?? Og sjekk alt det vakre de laget – WOW sier jeg bare! Gøy gøy gøy! ♥bilde 3-5

Alt er laget av kake og eller marsipan/sukkerpasta. Såklart! ♥

10153985_310133745801849_1070606492_n copy

Avslutter med et instagrambilde fra herlige Lena (@bursdagsbordet) – stas! Vakre Therese har skrevet litt om det ene kurset på bloggen sin, det finner du HER. Hun har mye bedre bilder enn meg! ♥

♥ TUSEN takk for en vidunderlig helg! ♥

Nå til helga blir det kurs i Drammen/Mjøndalen – jeg gleder meg! Kursene på fredagen og lørdagen er helt fulle, men på søndag blir det veskekakekurs og der er det ledig plass om DU har lyst til å være med! Det er forøvrig siste oppsatte runde med veskekakekurs ♥ Mer info om kurs finner du HER.

Ønsker deg en NYDELIG dag! ♥

- tone3

No Comments

Leave a Reply