{ kursbilder // FOR en helg! }

kurs bryllupskake

Jeg håper du har en FANTASTISK dag! ♥ Jeg begynner omsider å våkne (haha, vært oppe siden 6:30 altså, tar tydeligvis bare litt tid å komme i siget etter gårsdagen – jeg er ikke vant til 18timers-dager ♥ Gårsdagen var SÅÅÅÅ gøy, hjertelig tusen takk for herlige kurs jenter!! Jeg STORkoste meg sånn samme med dere, utrolig takknemlig!

  SJEKK DE KAKENE!! 

1

Kan du tro at vakre Eva ikke har laget etasjekake før?? Kaka ble helt RÅ!! Utrolig stas at du tok turen ifra Nesbyen igjen, herlig å få lov til å tilbringe dagen sammen med deg ♥

5

Skjønne herlige Ida! ♥ Hun bruker vanligvis sjokoladepasta som hun lager selv, men var kjempeflink med marsipan også. Søteste Marianne i dyp konsentrasjon – kaka ble RÅ!

 Kursene holdes i lokalene til PartyPlanner i Mjøndalen (Drammen) ♥ Dette er siste kurs her på en stund, men jeg har satt opp flere kurs litt fram i tid, kursoversikten finner du HER ♥ Neste kurs er i Den lille FestFabrikken i Oslo/på Frogner, 1.juni. Det gleder jeg meg veldig til!

3

Se så flott kaka til Lissy ble!! HERLIG!! Alle blomstene laget hun i går, på utsmykkede fantasiblomsterkurset. Deretter har hun pyntet kaka si med blonder som hun laget av marsipan. Herlig!

6

Det er alltid utrolig gøy med kurs, jeg er så takknemlig for at jeg får lov til å drive med dette! Vi STORkoser oss!!

12

Gøy gøy gøy! ♥ Halvparten av jentene på søndagens kurs hadde vært på kurs tidligere, og flere av de på samme kurs! Ekstra moro ♥

7

Kakene ble utrolig lekre, og de utsmykkede fantasiblomstene kjempeskjønne! ♥

8

FANTASTISK! ♥ Tenk at Marianne ikke har laget hverken fantasiblomster eller stablekake tidligere – og på forrige kurset hadde hun ikke trukket flere kaker med marsipan tidligere engang. #imponerende!!

9

Vakre Eva limer fast blomstene – de må sitte godt før den lange kjøreturen hjem til Nes! ♥ Vi bruker royal icing til å feste blomstene til kaka, dvs pisket eggehvitte og melis + bittelitt sitronsaft.

kurs bryllupskake

HJERTELIG tusen takk for en STRÅLENDE dag Eva, Marianne, Lissy, Ida, Marianne og Kate!! ♥ Og selvfølgelig Lise, Lise, Unni, Jane og Inger Johanne fra formiddagens kurs! ♥

Ønsker DEG en fantastisk dag videre ♥

Stor klem!

No Comments

Leave a Reply