{ Lær å pynte kake – straks tid for kakekurs! }

Lyst til å være med på kakekurs?

Du trenger INGEN erfaring fra tidligere, og jeg lover deg at du lager en NYDELIG kake! =)

…og ikke minst en HERLIG dag sammen med andre kakeglade! ♥

Jeg holder ulike kakekurs, dermed er det noe som passer for helt nybegynner og deg som er mer erfaren. Vi er få på hvert kurs, dermed blir vi lett kjent og det er mulig å følge opp alle godt. Vi storkoser oss alltid på kurs – jeg gleder meg masse til kommende kurs, allerede på søndag blir det kurs! Det er ikke så mange plasser, så om du har lyst til å være med på kurs kan det være lurt å booke plass raskt. HER finner du oversikt over oppsatte kurs, samt mer informasjon.

Lurer du på noe er du selvsagt hjertelig velkommen til å sende meg en mail! =) ToneroseDesign@gmail.com

Jeg har laget en liten videosnutt med bilder fra kakekurs, håper den vil falle i smak! HJERTELIG tusen takk for vidunderlige kurs jenter – jeg har storkost meg sammen med dere! Og ikke minst er jeg utrolig stolt over hvor utrolig mange flotte kaker som blir laget på kurs!! KNALLGØY!! En ære at så mange har vært med på kurs – hjertelig takk =)

Det er litt random hvilke bilder som er med i videoen, det er bilder fra kurs i FestFabrikkenFestFabrikken Event & UtleieCacasGåsbustuaAlbertines VerdenBalsamIDEA og Martines Landhandleri. Hjertelig tusen takk! ♥

Stas om vi sees på kurs!!

Allerede på søndag blir det kurs i Mjøndalen like utenfor Drammen – i FestFabrikken! Du kan tro jeg gleder meg!! =) Vi koser oss alltid SÅ masse på disse kursene!!! Om du har lyst til å slenge deg med finner du info HER

 #takknemlig

Har du lyst til å lære å dekorere kaker? Det er overraskende enkelt – bare man vet hvordan! =)

kakekurs etasjekake

Her ser du noen bilder fra tidligere kurs – sjekk de lekre kakene!!!! På bildene over er det bilder fra etasjekakekurs med vakre utsmykkede fantasilblomster ♥ Hjertelig takk for en HERLIG dag jenter!

Ofte har jeg hatt deltakere på kurs som har vært litt usikre og spente/nervøse på hva de vil få til (husk, man trenger INGEN erfaring ifra tidligere for å være med på feks trekke-kake-kurset!) – og da er det SÅÅÅÅÅ moro å se hvor stolte de blir når kakene blir NYDELIGE!!! Anbefales, det er supergøy!!
kakekurs marsipanblomster og trekke kake

Hjertelig tusen takk for en herlig dag jenter!! ♥

Under finner du litt bilder/slideshow ifra ulike kakekurs, den første videoen er fra både blomsterkurs 1 og trekke-kake-kurs – begge kursene ble kjørt samme dag, så jentene som har kaker med masse blomster på har deltatt på begge kursene, mens de som har kaker uten så masse blomster var kun med på ettermiddagskurset/trekke-kake-kurset ♥

Slideshow fra etasjekakekurs med vakre utsmykkede fantasiblomster:

De fleste som deltar på kurs kommer alene, vi er få på kurset og blir raskt kjent. Har du lyst til å komme på kurset med ei venninne eller en venninnegjeng er du selvsagt også hjertelig velkommen til det, det er alltid moro! ♥

✭ VELKOMMEN PÅ KAKEKURS! ✭

Jeg gleder meg gleder meg gleder meg!

Lurer du på noe er du hjertelig velkommen til å sende meg en mail på ToneroseDesign@gmail.com =)

Har du lyst til å lese mer/melde deg på kakekurs finner du mer info HER. Har du lyst til å slenge deg med på kurs nå i vår er det lurt å være raskt ute, det er ikke satt opp så mange kurs – og første runde er allerede nå på søndag! =)

Stor klem =)

// flere bilder fra kakekurs finner du HER

kakekurs firkanta

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...