{ Lag enkle og supersøte nisse-pikekyss til jul! #oppskrift }

Tidligere har jeg laget søte nisseluer av cupcakekrem på toppen av cupcakes – dermed tenkte jeg det var på tide å lage pikekyss på samme måte! Supersøte og enkle å lage =)

pikekyss nisselue diy oppskrift jul marengs KL5A6026

Nisselue-pikekyss DIY & oppskrift

Det aller beste med disse er at man ikke trenger noe spesial-kakekdekoreringsutstyr – her har jeg bare brukt engangsprøyteposer (kan kjøpes på matbutikken, eller feks ebay) som jeg har klippet hull i tuppen av. Jeg laget en oppskrift med pikekyss – så tok jeg tilside litt hvit pikekyss oppi en sprøytepose, deretter delte jeg resten av røra i to boller. Den ene farget jeg rød til disse nisseluene, og resten farget jeg grønn til juletrær (bilder kommer). Kjempegreit å lage ulike varianter av kun en oppskrift =)

Klipp et lite hull i posen med hvit pikekyss, sprøyt ut en liten sirkel. Klipp deretter et større hull i posen med rød pikekyss, og sprøyt ut en kjegle midt over den hvite sirkelen. Start med å holde posen lavt nede når du sprøyter ut bunnen av nisselua, press ut pikekyss helt til den dekker den hvite sirkelen, så drar du posen raskt opp slik at du får en topp på nisselua. Avslutt med en liten hvit dusk ved å sprøyte på litt hvitt pikekyss =)

Ta-taaaa! =)

Oppskriften jeg har brukt finner du HER – have fun!

Stor klem ♥

// mer juleinspirasjon finner du HER

// flere oppskrifter HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...