Lite bildedryss ifra MarsipanKurs-Babystyle ♥

IMG_4265

Velkommen til ToneroseDesign ♥ For en liten stund siden var jeg så heldig å få tilbringe ettermiddagen/kvelden sammen med en nydelig gjeng jenter – takk for en HERLIG kveld jenter! ♥ Jeg knipset littegrann bilder, klikk deg videre om du har lyst til å se flere bilder/lese mer…

IMG_4217

Kurset ble holdt i showrommet til flotte PartyPlanner i Mjøndalen, og det var jo klart jeg måtte stashe istand litt ute før jentene kom. Er det jentekveld så er det det! hihi. Rosa løper, lyserosa silkebånd, lyserosa heliumsballonger.. The works! hihi. Alt ustyr kan leies/kjøpes hos herlige PartyPlanner ♥

 IMG_4211

Inne stashet jeg også littegrann før jentene kom – detaljer i lyserosa ♥

IMG_4228

Litt å drikke..

IMG_4240

…og litt å bite i!

IMG_4237

Herlige goodiebags ifra FestFabrikken…

IMG_4238

…ToneroseDesign…

IMG_4239

…og DrOetker!

IMG_4245

Det var en nydelig gjeng jenter som kom – og alle var SÅ flinke!! De hadde masse erfaring på forhånd, det var en ære at dere hadde lyst til å være med på kurs!

IMG_4253

Flere av jentene kjørte i flere timer for å være med på kurset – SÅ kos!! ♥

IMG_4248

Jeg har lovet å etterhvert sette opp et blomsterkurs, dette er jeg overbevist om at vil bli et spennende kurs! Selv synes jeg blomster er helt herlig, alt ifra de klassiske rosene til store romantiske fantasiblomster ♥ Spesielt sistnevnte har jeg fått litt dilla på, hihi. GØY! Litt usikker på når jeg har mulighet til å kjøre første kurs med dette, men jeg sier ifra på bloggen så raskt jeg har en dato!

IMG_4246

Har også lurt på å holde kurs i helg, slik at det er enklere for de som kommer langvisfra. Gleder meg!! ♥

marsipan baby pynt kurs

Her er et lite knippe av de skjønne babyene jentene laget – hjertelig takk for en herlig kveld!! ♥

Flere av de kjemepflinke jentene på kurset har fantastiske hjemmesider, her kommer adressene – klikk på navnet så kommer du direkte til nettside/FB-side:

Liv Trine  ♥   Elisabeth  ♥  AneLene

IMG_4265

Kos at du tittet innom bloggen min i dag – jeg håper får en en magisk dag! ♥

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply