{ lite mint & lyserosa dessertbord // bildedryss // DIY }

KL5A9785 kopier copy

Nylig hadde vi en liten bursdagsfeiring her hjemme, og da var det klart det er koselig med et bittelite dessertbord ♥ Jeg trodde jeg hadde vist litt bilder av dette – men så langt hadde jeg tydeligvis ikke kommet – så her kommer det!

KL5A9781 kopier copy

Denne gangen laget jeg en eeeeenkel kake, ingen marsipan overhodet! VELDIG ulikt meg =)

KL5A9770 kopier copy

Dette var en vaniljekake som jeg fylte med MASSE friske bær, vaniljekrem, banan, valnøtter osv. Deilig!! Og et lite lag med kjempegodt syltetøy fra Albertines Verden ♥ Kaka har jeg trukket med kremfløtekrem (pisket sammen med litt melis) som jeg farget mintgrønn, og deretter drysset jeg nusselige minisukkerperler over. (kjøpt på Søstrene Grene) Som pynt festet jeg et søtt banner på vakre papirsugerør fra FestFabrikken.no Det var det hele! ♥ Banner kan du selv lage likt om du vil, du finner det på bloggen HER til gratis nedlasting.

KL5A9773 kopier copy

Til bursdagen min var jeg så heldig å få de lekreste glassdispenserne ifra drømmemannen – er de ikke lekre?? Disse finnes på Clash Ohlson, jeg har plassert de på en liten søyle ifra Martines Landhandleri (det er egentlig en glasskuppel som står på de, lyslykter) Her har jeg fylt med rooooooosa saft og isbiter ♥

KL5A9777 kopier copy

Stilige lykter fra Martines Landhandleri i Kongsberg, fyllt med deilig popcorn.

KL5A9766 kopier copy

Her har jeg malt sjokoladepålegg-glass med mintgrønn maling, og pyntet med søte små rosa silkebånd. (maling fra Panduro, silkebånd fra Søstrene Grene) Glassene er fylt med sjokoladepudding og vaniljesaus. Nam!

KL5A9776 kopier copy

Pavlova er alltid en hit! Her har jeg laget små varianter/porsjonstørrelse

KL5A9771 kopier copy

Mintgrønt lite banner designet jeg i Photoshop – dette kan jeg selvsagt legge ut på bloggen til nedlasting om det er ønske om det ♥


KL5A9763 kopier

Første gang jeg laget kanelknuter – såååååå deilig!! Oppskrift finner du HER

KL5A9761 kopier

Rice Krispie Treats finner du oppskrift på HER, supersøte papirsugerør fra FestFabrikken

Det var det hele! Det lille dessertbordet rigget jeg til på det lyserosa skapet mitt – svak for lyserosa må vite.. ♥ Jeg stiller gjerne opp dessertbordene mine symmetrisk – eller iallefall et forsøk på det, da synes jeg det er enklere å få det til å se ryddig og innbydende ut!

KL5A9781 kopier copy

Jeg håper innlegget var til inspirasjon ♥

Ønsker deg en DEILIG dag!

Stor klem ♥

1 Comment

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...