Lyserosa Makroner – til konfirmasjon

lyserosa makroner konfirmasjon IMG_7387

Velkommen til Tonerose Design ♥  Jeg laget nylig franske makroner til en konfirmasjon, lyserosa såklart! hihi. Denne konfirmanten laget jeg også konfirmasjonskake til.. Mer om det i morgen! Om du har lyst til å lage makroner selv, har jeg lagt ut oppskrift tidligere – den finner du her. Og tips til DEILIG fyll finner du her. (det er ikke det jeg har fylt med her pga allergier, men det er mitt tips til deg – jeg synes iallefall det er farlig godt! hihi) Jeg har skoldet mandler og malt mandelmel med min lyserosa bamix, det fungerer supert! Tidligere har jeg også brukt ferdig mandelmel ifra helsekosten,men personlig synes jeg makronene blir mer vellykkede når jeg maler melet selv. Å skolde mandlene først (koke de noen få minutter, og deretter ta av skinnet. La de deretter tørke til dagen etter) er ikke et must, men makronene blir lysere da!

Jeg håper du får en VIDUNDERLIG søndag i dag, hjertelig takk for at du tittet innom bloggen min!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply