{ Lyst til å lære å dekorere kaker? }

Til høsten blir det igjen kakekurs i Drammen/Mjøndalen i FestFabrikken Event & Utleie – du kan tro jeg gleder meg!! Vi koser oss alltid SÅ masse på disse kursene!!!

 #takknemlig

Har DU lyst til å lære å dekorere kaker? Det er overraskende enkelt – bare man vet hvordan! =) HER kan du lese om høstens kurs ♥

kakekurs etasjekake

Her ser du noen bilder fra forrige kurs før sommeren – sjekk de lekre kakene!!!! På bildene over er det bilder fra etasjekakekurs med vakre utsmykkede fantasilblomster ♥ Hjertelig takk for en HERLIG dag jenter!

Jeg er så takknemlig for å få lov til å jobbe med dette – det er SÅ givende å se hvor utrolig flotte kaker ALLE lager, og ikke minst er det fantastisk gøy å se hvor fornøyde alle blir når de får det til! Knallgøy!!

Ofte har jeg hatt deltakere på kurs som har vært litt usikre og spente/nervøse på hva de vil få til (husk, man trenger INGEN erfaring ifra tidligere for å være med på feks trekke-kake-kurset!) – og da er det SÅÅÅÅÅ moro å se hvor stolte de blir når kakene blir NYDELIGE!!! Anbefales, det er supergøy!!
kakekurs marsipanblomster og trekke kake

Hjertelig tusen takk for en herlig dag jenter!! ♥

Under finner du litt bilder/slideshow ifra ulike kakekurs, den første videoen er fra både blomsterkurs 1 og trekke-kake-kurs – begge kursene ble kjørt samme dag, så jentene som har kaker med masse blomster på har deltatt på begge kursene, mens de som har kaker uten så masse blomster var kun med på ettermiddagskurset/trekke-kake-kurset ♥

Slideshow fra etasjekakekurs med vakre utsmykkede fantasiblomster:

Du trenger IKKE erfaring ifra tidligere for å være med på kurs – forrige runde med kurs hadde jeg ei herlig jente før som ALDRI hadde brukt marsipan til noenting tidligere. Hun deltok først på blomsterkurs og trekke-kake-kurs, kaka ble RÅ! Jammen ble hun med på etasjekakekurs med vakre utsmykkede fantasiblomster også – og kaka ble helt NYDELIG! Knallgøy =)

Så, man trenger virkelig ingen erfaring med marsipan ifra tidligere!!

De fleste som deltar på kurs kommer alene, vi er få på kurset og blir raskt kjent. Har du lyst til å komme på kurset med ei venninne eller en venninnegjeng er du selvsagt også hjertelig velkommen til det! ♥

✭ Velkommen på kakekurs! ✭

Jeg gleder meg gleder meg gleder meg!

Lurer du på noe er du hjertelig velkommen til å sende meg en mail på ToneroseDesign@gmail.com =)

Har du lyst til å les mer/melde deg på kakekurs finner du mer info HER

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...