Mal MiniMelkekartonger {Gratis Nedlasting} DIY

supersøte mini melkekartonger

Velkommen til ToneroseDesign ♥ Da jeg la ut bilder av mini-melkekartongene jeg laget til Mikke-bursdagen til Daniel, fikk jeg flere henvendelser om jeg kunne dele mal. Og det er det jo klart jeg kan! ♥ Dermed kan du designe dine egne nusselige kartonger! Disse kan fylles med akkurat det man ønsker, supersøte på kakebordet, eller hva med å bruke de som herlige bordkort? Nusselig!! Klikk deg videre for å laste ned malen, og lese mer… 

ToneroseDesign Mal MiniMelkekartonger

Klikk på bildet/malen over, da blir bildet større. Så høyreklikker du på bildet og lagrer/kopierer dette. Klipp langs de rosa linjene, og brett langs de grå. Toppen fester jeg sammen med dobbeltsidig teip, det synes jeg fungerer best. Enten kan du klippe ut kartongen i nusselig mønsterkartong (kjøpes på hobbybutikk), eller du kan designe ulike motiv på den i feks photoshop om du vil det. Mange muligheter til å “scrappe” de også – lime på ulik tekst, stemple, søte charms etc etc. KOS DEG! ♥

Hjertelig takk for at du tok deg tid til å titte innom bloggen min i dag ♥ Jeg ønsker deg en MAGISK lørdag!

Stor klem,

tonerose underskrift

5 Comments

 • spesiellinor on March 3, 2013

  Så mye fint du lager!! Er helt fasinert 🙂
  Kan jeg spørre hvilke type kartong, altså vekten, du brukte?
  Tenker kanskje 300g eller enda tjukkere?
  Skal lage sånne ting min nevø sin dåp 🙂

  • Tonerose on March 18, 2013

   Hei!

   Beklager sent svar, send meg mail isteden – da går det gjerne littegrann raskere å få svart =)

   Jeg bruker gjerne ganske tykk kartong, enten 10pk a4ark ifra panduro, eller de hvite plakatene ifra staples. Husker desverre ikke hvor tunge disse er – men de egner seg flott til små kartonger =)

   Kos deg med scrapping, kjempegøy at du vil lage minimelkekartonger – kommer til å bli knallsuksess! =)

Leave a Reply