Mer kakebaking… ♥

dåpskake IMG_6449
Velkommen! Har jeg nevnt at jeg har sittet med kakepyntlaging på kveldene? Dette har vært til et litt dåpskaker – og i morgen kommer et bildedryss av den ene! Dette var en bok-kake til en nydelig liten prins – og fargene skulle være hvitt og lyseblått! En klassiker! ♥ Jeg lover å få lagt ut bilder og litt forklaring/fremgangsmåte i morgen – jeg håper de kan være til inspirasjon!!
SÅ koselig at ut tittet innom bloggen min i dag – jeg håper du får en DEILIG dag!! Stor klem fra meg til DEG!

2 Comments

 • Tonerose on March 30, 2012

  SÅ søt du er A-H, kjempekoselig at du sier det!! ♥ Håper du liker kaka!

  Håper du får en NYDELIG dag!!

  stor klem!

 • A-H on March 29, 2012

  Det blir en fornøyelse å se bilder av dine siste kreasjoner;)

  Klemmer

Leave a Reply