MikkeMus-ører {DIY}

mikke mus ører diy

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I 2-årsdagen til Daniel hadde vi såklart MikkeMus-ører, gøy!! Disse var enkle å lage, jeg kjøpte svart kartong/plakat på Staples, svarte hårbøyler på Panduro, og dobbeltsidig teip på Staples. Jeg fant et glass i passende størrelse, og tegnet rundt det for å få en sirkel på kartongen. Et lite rektangel (til å feste rundt hårbøylen) med kartong,og deretter en ny sirkel. Så klipte jeg ut mine to sirkler med en firkant mellom-alt sittende sammen. (hang du med??) Det kan være du må prøve deg litt frem på størrelsen på festet, dette avhenger av hvor bred hårbøylen din er. Mine firkanter var kanskje 3x5cm? Bredeste siden inn mot sirklene. Fest dobbeltsidig teip på innsiden av den ene sirkelen, legg hårbøylen i “firkanten”, og brett sammen. Øret fester du ved å presse sirklene mot hverandre – da vi den dobbeltsidige teipen feste. Gjenta samme prosedyre til det andre øret. Ta-taaa! ♥ Om du ønsker å lage Minni-ører fester du en sløyfebånd rundt hårbøylen, jeg brukte svart bredt bånd med hvite prikker (fra europris) til jente-hårebøylene våre. Nusselig!

Jeg laget mange ører til selskapene til Daniel, slik at alle som kom kunne ha på seg ører om de ville! ♥ En søt detlaj!

Hjertelig takk fora t du titet innom bloggen min i dag  – jeg håper du får en FANTASTISK dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

1 thought on “MikkeMus-ører {DIY}”

Leave a Reply