MikkeMus Takkekort på 1-2-3

mikke mus takkekort barnebursdag

Velkommen til ToneroseDesign ♥ I dag kommer bilde av takkekortene vi sendte ut etter bursdagen til lille Daniel – såklart Mikke-stil! hihi. Om du ikke har tittet innom her tidligere, hadde Daniel Mikke-bursdag da han fylte 2 år – innleggene på bloggen kan du leser HER om du har lyst ♥ Jeg tenkte det kunne være gøy å dele – kanskje DU planlegger Mikke/Minnibursdag og er på jakt etter inspirasjon! Tilsvarende kort kan gjerne brukes til invitasjoner isteden – smett det du ønsker oppi lomma ♥  Jeg har klippet ut et mikke-hode av svart tykk kartong, den røde lomma/buksa har jeg printet ut på hvit kartong, og deretter klipt rundt. Alternativt kan du klippe lomme av rød kartong, og lime fast knapper av hvit kartong (eller ekte knapper, det ville vært supernusselig!!) Jeg har festet lomma til den svarte kartongen med dobbelstidig teip langs kanten inni. Et bilde av bursdagsbarnet, og takk-for-gaven-kort; og takkekortet er komplett ♥

Stas at du tittet innom bloggen i dag – jeg håper dagens innlegg var til inspirasjon ♥  Jeg ønsker deg en HERLIG dag!

Stor klem,

tonerose underskrift

No Comments

Leave a Reply

enjoy life

Inspirasjon, tips & DIY

Tonerose Design

Kakekurs

Velkommen til ToneroseDesignKurs ♥  Jeg ruller ut den rosa løpere...

DIY Kakedekorering

Jeg holder kurs i kakedekorering, men har også laget noen blogginnleg...

JukseSuperMamma

Tidenes mammabok! =) –  TILBUD 299,- (veiledende pris 399,-) +...

Fotografering

Jeg synes det er utrolig gøy med fotografering, like spennende med n...

Gratis print

Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned grat...

Bryllup

Planlegger du bryllup? Hjertelig tillykke!! ♥ Her på bloggen finne...